Tilbage

Naturlegepladser

Kreativitet og Robinietræ

Naturlegepladser skabt af kreative idéer og robinietræ. Oplev individuelle og kreative løsninger til din legepladsplanlægning, Sammen med SIK-Holz® har UNIQA Group mere end 30 års erfaring med design, planlægning og fremstilling af legepladser lavet af naturligt robinietræ.
 
SIK-Holz® er en ejer-styret, mellemstor virksomhed i Fläming, syd for Berlin. I 1988 grundlagde Klaus-Peter og Claudia Gust et håndværksværksted inden for træskærerarbejde med fokus på planlægning, design og produktion af individuelle legeredskaber lavet af robinietræ.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Store LegetårneSmå LegetårneTemaleg - Skibe, køretøjer, tog...Klatrestativer

 

ForhindringsbanerSvævebanerTrampolinerLegehuseGyngerVipperLegeskulpturerKarrusellerRutsjebanerSandkasser og TilbehørVandlegSanselegKolbøttestativerHængekøjerGrillhytter, Bålhytter og ShelterSolsejlKantafgrænsningBorde og BænkesætSolsejl

 

Kantafgrænsning

 

Legekøretøjer

 

Legeskibe

 

Legetoge

 

Med en legeplads i naturen, får du flyttet børns tanker væk fra pligter og normer, som de skal leve op til. Når børnene er ude i den frie luft og leger sammen, styrkes deres sociale færdigheder. Desuden øges deres sundhed og trivsel generelt. Med naturlegepladser skaber vi rammer der udvikler børn og unge til at blive den bedste udgave af dem selv. De klatrer sammen og rutsjer med hinanden, leger fangelege og sammen når de helt op i trækronerne, hvor de har udsigt over hele naturlegepladsen.

Aktivitetsmulighederne er mange med en naturlegeplads, og rammerne kan få alle med på legen uanset alder og niveau.
Samfundet udvikler sig mod en mere stillesiddende hverdag. Hvilket medfører til mangel på fysisk aktivitet, det vil en legeplads i robinietræ være med til at forebygge.