Tilbage

Gummikugler og Figurer

Forestil dig at flyve væk på en kæmpe bi eller rejse gennem junglen på ryggen af ​​en tiger!

Børn elsker at bruge deres fantasi og skabe deres egne eventyr, mens de leger. Gummifigurer er ikke blot med til at skabe et unikt udseende af et legeområde. De skaber også en følelse af eventyr som skærper børnenes fantasi og gør legen endnu sjovere.

Gummikugler - Playtop
Gummikugler - Uniqa
Gummifigurer - Playtop
3D Gummifigurer
Diverse Gummifigurer
Gummikugler - Playtop

Gummikugler - Playtop

Skab unikke legeområder og fang børnenes interresse med et stort udvalg af farver. Gummikuglerne findes i 3 forskellige størrelser og kan benyttes til at sidde på, løbe rundt om eller gå/klatre på. Perfekt til legepladser, skoler, børnehaver og bymiljøer.

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for at få genbrugt gummiet fra deres produkter.

Der indgår ca. 28 par sko pr. m2, og det er op til 91 % genbrug. Alt gummiet er faktisk genbrug (upcyclet), og de sidste 9 % er limen, som bliver brugt til at holde gummigranulatet sammen. Gummiet er også certificeret i henhold til EN71-3 (sliktest), som er den samme test, som bliver brugt til legetøj, sutter og andet til børn.

- Playtop forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Gummikugler - Uniqa

Gummikugler - UNIQA

Gummifigurer - Playtop

Gummifigurer - Playtop

Playtop-serien af 2D- og 3D-gummidyr og -former byder på spændende nye legeredskaber. Ikke kun forbedrer de udseendet og fornemmelsen af et legeområde, men skaber også en større følelse af eventyr for at nære børns fantasi og gøre legeredskaber endnu sjovere.

Gummifigurer er sjove, underholdende og meget sikre, da hver form overholder sikkerhedsstandard EN1176. Alle er dækket af en højkvalitets gummioverflade, hvilket gør dem behagelige og sikre for børn at klatre.

3D Gummifigurer

3D Gummifigurer

3D-figurer i blødt EPDM gummi kan installeres på de fleste overflader. Ofte anvendt på legepladser og skolegårde hvor de kan monteres i gummibelægninger, på kunstgræs, beton eller asfalt. Dejlige at sidde på, masser af mulighed for leg.

Diverse Gummifigurer

Diverse Gummifigurer

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig