Tilbage

Store Legetårne - Naturlegepladser

Proludic Origin - Store Legetårne
Kreativitet og Robinietræ
Norna Legetårne
Proludic Origin - Store Legetårne

Proludic Origin - Store Legetårne

Stimulering af sanserne gennem visuel og taktil kontakt med Robinia træet.
 
Legeredskaberne i Origin-serien er fremstillet af Robinia træ og gengiver eller bygger på selve essensen af, hvad naturen har at byde på, såsom en gåtur gennem skoven, krydse en å ved at hoppe fra trædesten til trædesten eller balancere på et faldent træ. De store legetårne i denne serie inkluderer bl.a. eventyrstier med rutsjebane, klatring, balancering og observation.
 
Med Origin-sortimentet leger børn i naturen, med naturen og ved at bruge naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Kreativitet og Robinietræ

Kreativitet og Robinietræ

Naturlegepladser skabt af kreative idéer og robinietræ. Oplev individuelle og kreative løsninger til din legepladsplanlægning, Sammen med SIK-Holz® har UNIQA Group mere end 30 års erfaring med design, planlægning og fremstilling af legepladser lavet af naturligt robinietræ.
 
SIK-Holz® er en ejerstyret, mellemstor virksomhed i Fläming, syd for Berlin. I 1988 grundlagde Klaus-Peter og Claudia Gust et håndværksværksted inden for træskærerarbejde med fokus på planlægning, design og produktion af individuelle legeredskaber lavet af robinietræ.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Norna Legetårne

Norna Legetårne

Legetårne fra Norna er produceret i bæredygtige materialer, der sikrer lave levetidsomkostninger; udført i højkvalitets FSC®-mærket Robinia-træ.

Norna's sortiment af legetårne henvender sig til forskellige aldersgrupper og er kombineret på et utal af måder, som udfordrer og stimulerer både motorik og legelyst. Legetårnene indbyder til leg, hvor fantasien såvel som fysikken er i højsæde.

Norna's legetårne er med deres store variation i design både til skoler og institutioner og til det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser, har mange forskellige brugere af legepladser, med vidt forskellige aldre og behov.

Der skal være noget at komme efter for alle og legepladsen skal have en høj attraktionsværdi i lang tid.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig