Tilbage

Legehuse til Naturlegepladser

Legehuse er yndede på enhver legeplads og kan samtidig indgå som en forlængelse til andre legeredskaber som f.eks. klatrestativer.

Legehuse er vidunderlige steder for små børn at lege eller snakke, og den detaljerede udformning betyder, at de fungerer som stimulans for rollespil samtidig med at de er et ideelt sted for børn at holde en pause, inden de går i gang med andre aktiviteter. Om sommeren, når vejrforholdene er varme og lyse, giver legehuse også den nødvendige skygge fra solen og på dage med vind og regn kan de fungere som læsteder. 

Proludic Origin - Legehuse
UNIQA Design Legehuse
Norna Legehuse
SIK-Holz Legehuse
Carla legehus-Serien
Proludic Origin - Legehuse

Proludic Origin - Legehuse

Legehuse fra Origin-serien indeholder meget forskellige temaer, udtryk og høj legeværdi. 

Husene fra denne serie tager form af det træ, de er lavet af. Farverne er neutrale og design og natur understøtter hinanden, så bl.a. legehusene fra denne serie falder helt naturligt ind i deres omgivelser. Denne forbindelse med naturen giver børn en oplevelse, der forbedrer deres motoriske, taktile og sensoriske færdigheder. 

Med Origin-sortimentet leger børn i naturen, med naturen og ved at bruge naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

UNIQA Design Legehuse

UNIQA Design Legehuse

Legehuse fra UINQA Design er designet både til private, skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Sortimentet af legehuse fra UNIQA Design består af hovedprodukter med mulighed for forskellige tilføjelseselementer såsom veranda, borde og bænke. Legehusene danner ramme for mange gode og sjove lege, hvor fantasien og det sociale aspekt, i høj grad kommer i spil.

Legehusene kan være fritstående, installeres i sandkassen eller kombineres med andre legeredskaber. 

Norna Legehuse

Norna Legehuse

Legehusene fra Norna er alle bæredygtigt producerede, med henblik på lave levetidsomkostninger; Fremstillet i højkvalitets FSC®-mærket lærk eller Robinia-træ, designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Norna's sortimentet af legehuse er bredt med meget forskellige temaer, udtryk og høj legeværdi. Legehusene danner ramme for mange gode og sjove lege, hvor fantasien og det sociale aspekt, i høj grad kommer i spil.

Legehusene fra Norna kan være fritstående, installeres i sandkassen eller kombineres med andre legeredskaber. 

SIK-Holz Legehuse

SIK-Holz Legehuse

Legehuse fra SIK-Holz er i FSC®-mærket Robinietræ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

SIK-Holz har et stort udvalg af håndlavet legehuse - udformet i massivt træ. De kan være fritstående, installeres i sandkassen eller kombineres med andre legeredskaber såsom klatresystemer, forhindringsbaner, rutsjebaner etc. 

Sortimentet af legehuse fra SIK-Holz er bredt og kan integreres i ethvert miljø, hvor børn gennem leg kan indarbejde dem i deres rollespil.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Carla legehus-Serien

Carla legehus-Serien

Flotte legehuse fra UNIQA-design. Kan fås i forskellige modeller med vinduer, diske eller siddepladser. Legehusene kan også males med RAL farve.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig