Tilbage

Klatreparker

En klatrepark kan indeholde alle typer klatrestativer og klatretårne​ til skoler, børnehaver, kommuner og andre institutioner. Hvad enten du ønsker en naturlig tarzanbane med reb og træstammer eller søger en mere moderne klatrepark så har vi helt sikkert den rigtige løsning.

Klatreparker fra UNIQA skaber stor glæde for børn i alle aldre. Her kan børn udfordre deres motoriske evner i armgangen eller på rebstiger mens balancen styrkes på træstammer og rebbroer. Alt sammen i en hyggelig atmosfære.

UNIQA har samlet nordens største og mest værdiskabende udvalg af klatrestativer og klatreudstyr, så du kan sammensætte en klatrepark, der passer til din skole, børnehave eller anden institution. Du finder klatreudstyr i alle prisklasser med en kvalitet, der altid er i topklasse. Med hjælp fra os får du den optimale klatrepark tilpasset dine ønsker, behov og budgetter.

Gratis løsningsforslag

Efter at dine behov er specificeret, udarbejder vores landskabsarkitekter en gratis, uforpligtende og unik klatreløsning til dig, som præsenteres ved hjælp af 3D-tegninger eller video. Så snart der er en underskrevet aftale, går vi i gang med arbejdet. Når projektet er afsluttet og overdraget til dig, følger vi løbende op på, hvordan den nye klatrepark fungerer. Efter ønske tilbyder UNIQA også en vedligeholdelsesaftale.

Det kan du som kunde forvente

  • En unik og sikker løsning
  • Ekstrem høj legeværdi med mange forskellige legefunktioner
  • Udfordringer - børnene udfordres motorisk og intellektuelt.
  • Sparring og rådgivning - UNIQA har egne rådgivere, landskabsarkitekter og erfarne montører.
  • Gratis skitseforslag og prisoverslag – udarbejdet af fagfolk.
  • Tilbud om vedligeholdelsesaftale.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig