Tilbage

Gynger - Naturlegepladser

En favorit blandt børn

Gyngen - et flagskibselement, der har givet generationer af børn følelsen af ​​at flyve gennem luften og glæden ved at røre ved et lille stykke af himlen!
 
Gynger er næsten at finde på alle legepladser og det er der en god grund til. Børn elsker at gynge!  At gynge frem og tilbage og med hovedet i forskellige positioner er med til at stimulere balancecentret og derved også vestibulærsansen. Dette har betydning for koncentration og indlæringsevne, som bl.a. hjælper barnet godt på vej, når det skal lære at læse og skrive.
 
Sortimentet af gyngestativer under naturlegepladser er alle udført i FSC®-mærket træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres.

Norna - Gyngestativer
Proludic Origin - Gyngestativer
SIK-Holz - Gyngestativer
Tilbehør til Gyngestativ
Norna - Gyngestativer

Norna - Gyngestativer

Gynger er altid populære på en legeplads, og det er både sundt og sjovt at gynge.

Gyngestativerne fra Norna er i højkvalitets FSC®-mærkede robinia stolper, designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser, har mange forskellige brugere af legepladser, med vidt forskellige aldre og behov.

Vi har et bredt udvalg af flotte og spændende løsninger, alle produceret i bæredygtige materialer, med lave levetidsomkostninger.

Proludic Origin - Gyngestativer

Proludic Origin - Gyngestativer

Legepladsudstyret i Origin-serien er fremstillet af robinia træ og gengiver eller bygger på selve essensen af, hvad naturen har at tilbyde. Med Origin-sortimentet leger børn i naturen, med naturen og bruger naturen.

Origin gyngestativerne fra Proludic er en legepladsfavorit og klassiker, der uundgåeligt både stimulerer interaktion på legepladsen samt sanserne gennem visuel og taktil kontakt med robinia træet.

Gyngestativerne kan med deres dimensioner og robinia trædesign problemfrit integreres i ethvert naturligt miljø.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

SIK-Holz - Gyngestativer

SIK-Holz - Gyngestativer

Gyngestativer fra SIK-Holz er i FSC®-mærket robinia træ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

SIK-Holz har et stort udvalg af gynger; dæk- og sædegynger, fugleredegynger, bæverhalegynger, pargynger, babygynger etc.  

Når børn er sammen om at gynge forbedre de deres sociale kompetencer, får skabt tillid, forbedrer deres motoriske færdigheder og stimulerer deres sanser.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Tilbehør til Gyngestativ

Tilbehør til Gyngestativ

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig