Tilbage

Vandleg til Naturlegepladser

Al bevægelse og sanseoplevelse med kroppen stimulerer hjernen og er læring for barnet. Vandleg giver mange muligheder for læring. Her er det muligt at træne evner indenfor det at hælde og måle, hvor hånd- og armmuskler skal lære at arbejde sammen med stor præcision. Børn kan lære om vandets kræfter, hvordan forskellige materialer synker eller flyder, og hvordan noget kan fiskes op og smides ned I vandet igen. Eller børnene kan udforske vands evne til at finde vej – uanset hvilken forhindring det skal forbi. Det er igennem sanserne at børn får viden omkring sig selv og verden. 

Sortimentet af vandlegselementer under naturlegepladser er alle udført i FSC®-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres. 

Proludic Origin - Vandleg
Norna - Vandleg
SIK-Holz - Vandleg
Proludic Origin - Vandleg

Proludic Origin - Vandleg

Det er igennem sanserne at børn får viden omkring sig selv og verden. Al bevægelse og sanseoplevelse med kroppen stimulerer hjernen og er læring for barnet. Det at have en god sansemotorik giver barnet overskud og er forudsætningen for et godt sprog, en god koncentration, social adfærd, selvværd og samtidig øger det livsglæden. Vandleg giver mange muligheder for læring og træning af både motoriske og sociale færdigheder. 

Vandlegeredskaberne i Origin-serien er fremstillet af Robinia træ og passer perfekt ind i ethvert naturligt miljø. 

Med Origin sortimentet leger børn i naturen, med naturen og ved at bruge naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Norna - Vandleg

Norna - Vandleg

Vandlegeredskaber fra Norna er alle bæredygtigt producerede, med henblik på lave levetidsomkostninger; Fremstillet i højkvalitets FSC®-certificeret Robinia træ, designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Norna's sortiment af vandlegeredskaber indbyder både til individuel og social leg, og de kreative redskaber vækker både børns nysgerrighed og kreativitet, hvorved deres sanser stimuleres. Der er lagt op til mange timers leg, hygge, kreativitet og grin!

SIK-Holz - Vandleg

SIK-Holz - Vandleg

Vandlegeredskaber fra SIK-Holz er i høj kvalitet og tidsløst design, der passer ind i både naturlige og urbane miljøer.
 
Træelementerne er i FSC®-certificeret Robinia træ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid.
 
De flotte vandlegeredskaber er identitetsskabende for legepladsen og børnene kan gennem leg indarbejde dem i deres rollespil.
 
Vandlegeredskaberne fra SIK-Holz kan nemt integreres i ethvert miljø. Her er det muligt for børn at lege alene eller sammen med andre, hvorved måde motoriske og sociale kompetencer stimuleres.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig