Tilbage

Karruseller til Naturlegepladser

En sikker vinder

En snurretur på en karussel tilføjer en masse gode grin, socialt samvær og er samtidig med til at styrke børnenes balanceevne og derved også deres fysiske og motoriske udvikling. En god balance forudsætter god kommunikation mellem hjerne og muskler, så vi reagerer på de signaler som kroppen sender. Balancen er grundlaget for barnets fysiske- og motoriske udvikling. 

Vi har et af Danmarks største udvalg inden for unikke karruseller til naturlegepladser og vi har helt sikkert en karrusel, der passer perfekt til jer. Sortimentet af karruseller under naturlegepladser er alle udført i FSC®-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres.

Proludic Origin - Karruseller
SIK-Holz - Karruseller
Proludic Origin - Karruseller

Proludic Origin - Karruseller

Karruseller er gode legeredskaber, der ved fart og spænding med garanti giver et sus i maven, og som er med til at rykke grænser for barnet mod. Karruseller træner både barnets sociale evner gennem samarbejde samt hvordan kroppen kan modstå rotationskraften. Det kræver nemlig både styrke og spænding i hele kroppen at holde sig fast på karrusellen under en snurretur.

Når børn drejer rundt, stimuleres vestibulærsansen, hvilket er særlig godt, da den danner basis for at børnene senere tør kaste sig ud af balance-aktiviteter samt danner et grundlag for en lettere indlæring.

Karruseller i Origin-serien er fremstillet af Robinia træ. Dimensioner og design passer perfekt ind i ethvert naturligt miljø, og giver børn en oplevelse, der forbedrer deres motoriske, taktile og sensoriske færdigheder.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

SIK-Holz - Karruseller

SIK-Holz - Karruseller

Karruseller fra SIK-Holz er alle bæredygtigt producerede, med henblik på lave levetidsomkostninger; fremstillet i FSC®-certificeret Robinietræ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid.

SIK-Holz karruseller er designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser, har mange forskellige brugere af legepladser, med vidt forskellige aldre og behov. Karrusellerne indbyder til både individuel men i særlig grad social leg. Balanceevnen bliver sat på prøve, og der er rig mulighed for grin, svimmelhed og kilderen i maven.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig