Tilbage

Rutsjebaner til Naturlegepladser

Rutsjebanen udgør det naturlige centrum og trækplaster på legepladsen, hvor impulsen til at blive ført fra et niveau til et andet i en susende og let bevægelse kan virke nærmest uimodståelig for ethvert barn. Den vedvarende glæde ved klatring og nedkørsel i en repeteret rutine stimulerer desuden styrke, balance og andre basale grovmotoriske egenskaber samt bidrager til motion ved sjov og gentaget leg.


De bærende træstrukturer i sortimentet af rutsjebaner under natur legepladser er alle udført i FSC®-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres. 

Proludic Origin - Rutsjebaner
Norna Rutsjebaner
SIK-Holz Rutsjebaner
Diverse Natur Rutsjebaner
Proludic Origin - Rutsjebaner

Proludic Origin - Rutsjebaner

Rutsjebanen er ofte et stort tilløbsstykke og førstevalget ved besøg på en legeplads. Farten og den kildende fornemmelse i maven udløser glædeshvin og sikrer masser af sjov og energi.

At bruge en rutsjebane, er rigtig godt for et barns udvikling. Det styrker og stimulerer bl.a. balancen, kropsbevidsthed og grovmotorikken, ved at barnet skal gå op og sætte sig ned, for at kunne rutsje ned og så forfra igen og igen. 

Træstrukturerne, hvorpå rutsjebaner i Origin-serien er monteret, er alle fremstillet af FSC®-certificeret robinia træ. Dimensioner og design passer perfekt ind i ethvert naturligt miljø. 

Med Origin-sortimentet leger børn i naturen, med naturen og ved at bruge naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Norna Rutsjebaner

Norna Rutsjebaner

Rutsjebaner fra Norna er alle i høj kvalitet og tidsløst design, der passer ind i både naturlige og urbane miljøer.
 
Rutsjebanerne i stål kan enten installeres separat og integreres i det eksisterende miljø eller kombineres med øvrige legeredskaber i FSC®-certificeret træ som en forlængelse til legeområdets legefunktioner.

SIK-Holz Rutsjebaner

SIK-Holz Rutsjebaner

Rutsjebaner fra SIK-Holz er altid kombineret med legeredskaber; legehuse, -tårne, klatresystemer etc., der alle er bæredygtigt producerede, med henblik på lave levetidsomkostninger.

Legeredskaber hvortil rutsjebanerne er tilføjet er fremstillet i FSC®-certificeret robinia træ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid.

SIK-Holz Rutsjebaner er designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de i kombination med andre legeredskaber kan integreres i det eksisterende landskab.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Diverse Natur Rutsjebaner

Diverse Natur Rutsjebaner

UNIQA har et bredt udvalg af forskellige rutsjebaner til naturlegepladser, hvor det er muligt at integrere dem i det eksisterende landskab enten til montering på et tårn eller en bakke.
 
Stålrutsjebaner holder længere og kan tåle de mange timers daglige brug, hvorfor de er særligt velegnet til både skoler, institutioner og det offentlige rum.
 
En rutsjebane på legepladsen kan sikre masser af sjov og energi blandt børn, og her findes rutsjebaner til både store og små.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig