Tilbage

Grøndalen - Udenfor

UNIQA har leveret en af de mest gennemførte legepladser nogensinde til Grøndalen integreret institution.

Naturlegeplads i Robinietræ

Legepladsen på Grøndalen består primært af legeredskaber af robinietræ i den bedste kvalitet. Legepladsen indeholder rigtig stor legeværdi for børn i alle aldre - lige fra vuggestuen til de ældste i børnehaven. Vuggestuebørnene har endda fået sit eget indhegnet område, hvor de kan lege stille og udviklende lege, uden de bliver forstyrret af de ældste børn.

Kreativt gummiunderlag


Faldunderlaget er det helt fantastiske helstøbte gummi, der foruden at gøre legen sikker, også bliver en levende del af legen.

Bygherres anbefaling

”I forbindelsen med etableringen af den nye Institution Grøndalen, valgte vi at bruge UNIQA som totalleverandør til både legeplads og møbler. Dette store projekt, skulle gerne løses af en virksomhed som kunne klare en opgave af dette omfang.”


”Med udgangspunkt i vores pædagogiske tilgang og UNIQA’s ekspertviden om møbler og legepladser, følte vi at vores behov blev hørt og forstået. Fra da de først arkitekttegninger på indretningen og på legepladsen blev fremlagt, kunne vi se og høre, at vores kontaktpersoner, havde forstået vores ønsker. Det gav en stor sikkerhed og et godt overblik inden vi besluttede os for at bruge UNIQA.”

”Når man laver så store projekter som disse, vil der altid forekomme nogle få fejl, og det gjorde der også ude ved Grøndalen. Men UNIQA var hurtig til at rette op på tingene, så vi alle var tilfredse og glade.”


”Vi skulle efterfølgende lave endnu en legeplads og indretning i Klyngen, det var institutionen Landsbyen der skulle have ny legeplads og nye møbler. Her var det samme proces, og ganske naturligt valgte vi igen UNIQA som hovedleverandør på denne store sag.”


”Sidst skal nævnes, at tillid og kommunikation har været en stor faktor til, vi har valgt at bruge UNIQA som værende vores hovedleverandør både indenfor på møbler og udenfor på legepladser.”

”Jeg kan derfor med ro i sindet anbefale UNIQA til alle der skal have ny legeplads eller nye møbler.”

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig

Produkter tilknyttet projektet