Tilbage

Borde, Bænke og Stole

Komfortable udendørs siddemøbler i form af stole og bænke samt tilhørende borde til parker og byer

Hey-Serien
Leman-Serien
Greta-Serien
Chilla-Serien
TrÆls - Genbrugstræ Møbler
Bru-Serien
Scandinavia-Serien
Nifo-Serien
Nonstop-Serien
Citizen-Serien
Hyde Park-Serien
Zetapanca-Serien
Linea-Serien
Isola-Serien
Aron-Serien
Bonn-Serien
Amburgo-Serien
Porto-Serien
Brema-Serien
Sevilla-Serien
Carmen-Serien
Athena-Serien
Neobarcino-Serien
Oslo-Serien
Tauri-Serien
Pireo-Serien
Queen-Serien
Garda-Serien
Rest-Serien
Cloverleaf-Serien
Combination-Serien
Denver Smart Bænk
Hey-Serien

Hey-Serien

 

Leman-Serien

Leman-Serien

Leman-Serien består af stole m/u armlæn, bænke med m/u ryg- og armlæn og borde. Siddemøblerne i denne serie er kendetegnet ved den elegante, uformelle og fremadlænede profil, som i kombination med lamellernes ergonomiske pasform, byder den forbipasserende velkommen til et behageligt hvil. Lamellerne er i tropisk FSC®-certificeret træ og, den lette metalprofil er behandlet med Ferrous, en beskyttende proces, der garanterer høj modstandsdygtighed over for korrosion. Metallet er yderligere behandlet med en epoxy primer belægning og grå polyester pulverlakeret finish. Det er muligt at bolte møblerne fast i underlaget, og serien kan også leveres i aluminium og teknisk træ.

Greta-Serien

Greta-Serien

Greta er en komplet udendørsserie af stole og bænke m/u ryg- og armlæn, rektangulære eller runde borde og chaiselonger. 

Møblerne er udført i et elegant design, der via lameller kombinerer fyrretræets naturlige æstetik med stålets stringente og rene linjer. Møblerne fungerer således både enkeltvis og sammen og tilføjer en funktionel værdi til udendørsområdet samt udgør et æstetisk element i landskabet. 

Møblerne er alle forsynet med bundplader for fastgørelse til jorden med ekspansionsankre for sikring. Trælameller er i nordisk fyr imprægneret i en autoklav i henhold til DIN 68800-3 standarder for at bevare træet mod angreb af svampe, skimmelsvamp og atmosfæriske midler. Alle metaldele er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver i forskellige RAL-farver. Alle skruer er i rustfrit stål.

Denne serie kan både integreres i et klassisk og i et moderne miljø.

Chilla-Serien

Chilla-Serien

Chilla-Serien består af tre forskellige moduler - en palle/et podie, en sofabænk og en trappebænk, som kan placeres i forskellige kombinationer enten alene eller ved siden af ​​hinanden.

Møblerne i denne serie gør det let at skabe afslappende og sjove steder at tilbringe tid og hænge ud i offentlige parker, skolegårde og anlæg. Siddestøtterne er fremstillet af ED- og pulverlakeret stål og er sammenholdt af brede overfladebehandlet trælameller. 

Som ekstra tilbehør til serien er der både mulighed for armlæn og USB-stik med mulighed for to USB-enheder til opladning.

TrÆls - Genbrugstræ Møbler

TrÆls - Genbrugstræ Møbler

Produkterne er lavet af alt fra gamle materialer til rest- og overskudstræ, engangspaller, spildtræ, nedrivningsmaterialer m.m. Hvert produkt er helt unikt og har sin egen historie at fortælle.

Producenten arbejder ud fra idéen om FNs 17 Verdensmål, med særligt fokus på bæredygtighed, socialansvar og cirkulær økonomi. De giver plads til alle i deres virksomhed, tænker på fremtiden, giver viden videre til andre og m.m.

TrÆls produkterne er mere end træ, det er bæredygtigt og super flot på samme tid.

Bru-Serien

Bru-Serien

Bru-Serien består af en puf samt bænk m/u ryglæn og er kendetegnet ved at understrege værdien af træ ved hjælp af “træbånd” i 45 mm tykkelse, understøttet af 6 mm stålplade. Et møblement der med sin store alsidighed til udendørsrum, som også kan fungere individuelt, og takket være sit brede udvalg af finishes og farver, integrerer komforten i ethvert parkområde, promenade og bygade.

Scandinavia-Serien

Scandinavia-Serien

Nifo-Serien

Nifo-Serien

Nonstop-Serien

Nonstop-Serien

Citizen-Serien

Citizen-Serien

CITIZEN er en lille serie bestående af en stol og en bænk samt en bænk i dobbeltlængde. Det er den første udendørsmøbelserie fra Eugeni Quitllet, der tilbragte et årti i tæt samarbejde med Philippe Starck og nu er en af Spaniens mest internationalt anerkendte designere. Han er kommet med en behagelig og moderne serie med forskellige finishes og kompositioner, skabt med en tydelig identitet og et kald for at dele byen og dens offentlige rum i harmoni med de mennesker, der bor der. Naturligt og med stil. Designet har en organisk profil, der er resultatet af symbiosen mellem naturens sarte skønhed og den modstand, der kræves til daglig brug. Stellet er udført i støbejern behandlet med Ferrous, en beskyttende proces, der garanterer høj modstandsdygtighed over for korrosion, mens sæde og ryg er i tropisk FSC®-certificeret træ. Det er muligt at bolte møblerne fast efter behov.

Hyde Park-Serien

Hyde Park-Serien

Hyde Park-Serien består af både borde, bænke m/u ryg samt add-on stykker. Serien forlader de traditionelle designstier og genfortolker parkmøblementet: puristisk, minimalistisk og friskt. Her kombineres de høje krav til moderne genbrugsmaterialer på en stilren måde med utraditionelt design. Plastmøbler lavet af genanvendt plast hanit® fra HAHN Kunststoffe er blevet afprøvet og testet i årtier. Materialeegenskaberne ved den genanvendte plast hanit® sikrer, at parkmøblerne er robuste, vedligeholdelsesfrie og derved har en lang levetid.

Hyde Park-Seriens lineære og urbane design afspejler tendensen i moderne kubisk arkitektur. I borddesignet giver ekstra gulvstøtter i kanternes længderetning bordpladen forbedret stabilitet samt, at der i begge ender er barrierefri adgang til kørestolsbrugere. Til bænkemodellerne er der add-ons, hvormed det er muligt at forlænge bænkene.

Møblerne er perfekte til ethvert uderumsmiljø - uanset om det er by-, park- eller havemøbler. Genbrugsmøbler fremstillet af hanit® er en fornøjelse at bruge både visuelt og økonomisk, og denne serie illustrerer perfekt balance mellem form og funktion og er certificeret med Blauer Engel.

Zetapanca-Serien

Zeta-Serien

Zeta-Serien består af stole, bænke m/u ryg- og armlæn samt rektangulære eller kvadratiske borde. Formgivningen er stringent men legende, nærmest grafiske som græske tegn, og kendetegnet ved deres lette men fikserede forankring i et givent miljø ved hjælp af kraftige bolte i underlaget eller monteret direkte i jorden. Stellet er i metal, og sædet er gjort af bearbejdet FSC®-certificeret trælameller, som følger en let kurvet linje.

Linea-Serien

Linea-Serien

Linea-Serien er kendetegnet ved bred variation af møblement, som spænder over tandembænk uden ryg, til bord, stol m/u armlæn og alm. bænk m/u ryg- og armlæn. Blandt bølgende organiske former og stringente og robust-afsluttede lamel konstruktioner, forbliver seriens varetegn den karakteristiske og industrielle stelkonstruktion med skarpe båndprofiler, udhængende lameller, og bukkede fødder til at kunne fastgøre møblet til jorden med ekspansionsankre. Stellet er udført i galvaniseret og malet stål, og sæde og bordplade er gjort af bearbejdet lameller i FSC®-certificeret træ.

Isola-Serien

Isola-Serien

Isola-Seriens særkende er den kompakte og lukkede konstruktion i geometriske former, der omslutter og søger jordnær forbindelse med sit miljø uden unødvendig elevation. Nærmest som fritstående komplimentære loungepodier inviterer Isola-serien til umiddelbar afbenyttelse og en bred vifte af indtagelsesmuligheder. Den bærende konstruktion er udført i plademetal og malet mens sider og siddeflader er gjort af bearbejdet lameller i FSC®-certificeret træ. Møblerne i denne serie kan boltes fast til underlaget eller stå frit samt, at der er mulighed for at tilføje ryg- og armlæn til loungepodierne.

Aron-Serien

Aron-Serien

Aron-Serien er karakteriseret ved dens lette men solide stelkonstruktion, som med rene linjer og lukket flader i enden afslutter lamellernes kant med præcision. Derigennem skabes en elegant forening mellem trælamellerne organiske egenskaber og stellets stringente, industrielle ydre. Serien er en mini bænkserie bestående af bænke med m/u ryglæn, hvis bærende konstruktion er udført i bukket galvaniseret metalplade og malet i forskellige RAL-farver. Sæde og ryglæn er gjort af bearbejdet lameller i FSC®-certificeret træ. Bænkene kan både fikseres i et givent miljø ved hjælp af kraftige bolte i underlaget, monteret direkte i jorden eller blot være fritstående.

Bonn-Serien

Bonn-Serien

Bonn-Serien består af bænke m/u ryg i et stilfuldt lineært design. Rørformede sidestøtter muliggør forankring i jorden, mens en plade er svejset til den øvre del til fastgørelse af træ-siddefladen bestående af 9 behandlede fyrretræslameller. En central forstærkning er fastgjort på sædets underside for at give større stabilitet og linearitet. Samme forstærkningsanordning benyttes i rygkonstruktionen for bænk med ryglæn. Metaldelene er galvaniseret og malet i forskellige RAL -farver. Skruerne er i rustfrit stål.

Amburgo-Serien

Amburgo-Serien

Amburgo-Serien består af høj kvalitets borde og bænke i træ og stål. Bænkene kommer både m/u ryglæn og i en buet version. Bordets og bænkens sider består af to robuste sideskulder i stålplade, hvorpå bundplader er svejset for at kunne fastgøre møblet til jorden med ekspansionsankre. På den øverste del af understøtningerne er ligeledes svejset pladestykker, hvorpå trælamellerne er fastgjort. Sæde og bordplade er lavet af tykke trælameller, og for at sikre stabilitet fastgøres en forstærkning centralt ved hjælp af skruer i rustfrit stål. Metaldelene er galvaniseret og malet i forskellige RAL-farver.

Porto-Serien

Porto-Serien

Porto er en udendørs møbelserie indeholdende en taburet, et bord, bænke m/u ryglæn samt en bænk i en rund version. Seriens design forener gennem materialevalg og udformning det rustikke med det elegante, idet lameller kombinerer fyrretræets naturlige æstetik med stålets stringente og rene linjer.

Stelkonstruktionen for møblerne i denne serie er lavet af metalplader, over hvilke der er fastgjort en formet og perforeret plade til afstand og fastgørelse af trælamellerne. Sæder og bordplader er i nordisk fyrretræ, imprægneret i en autoklav i henhold til DIN 68800-3 standarder for at bevare træet mod angreb af svampe, skimmelsvamp og atmosfæriske midler. Stellet er udført i galvaniseret og malet stål og skruerne er alle i rustfrit stål. 

Brema-Serien

Brema-Serien

Brema er en mini bænkserie bestående af bænke med m/u ryg- og armlæn i ædeltræ. Bænkdesignet består af to robuste sideskulder i stålplade, der er passende foldet og perforeret til forankring til jorden. Sædet er af fine ædeltræslameller, der er fastgjort til to U-profiler ved hjælp af skruer. Ryglænet, der ligeledes består af ædeltræslameller, er fastgjort til et skåret og formtilpasset bånd af stålplade fastgjort på sædets underside. Armlænene er i bøjet stålrør og fastgjort til sædet med skruer.
 
Lamellerne er behandlet til udendørs brug, metaldele er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver, og skruerne er alle i rustfrit stål.

Sevilla-Serien

Sevilla-Serien

Sevilla-Serien består af en stol, en taburet og en bænk m/u ryglæn. Konstruktionen til understøtning for denne serie er lavet af rektangulært stålrør, hvorpå bundplader er svejset for ekspansionsankre til sikring i jorden. På siden af støtterne er der to huller til indsættelse af cirkulære støtterør, hvorpå lameller af fyrretræ visuelt forekommer at være trukket på - som perler på en snor. Lamellerne bliver fastgjort med skruer i rustfrit stål. Proportionerne af de cirkulære rør er videreført op igennem ryglænet, der ligeledes er fastgjort til stelkonstruktionen med skruer, og som de øvrige metaldele galvaniseret og malet. Med Sevilla serien opnås et modulærbart møblement med høj skulpturel værdi, der ved sammensætning opnår et strømlinet helhedsudtryk og en bred variation af kombinationsmuligheder.

Carmen-Serien

Carmen-Serien

Carmen-Serien emmer med sin simple men fremhævede stelkonstruktion, der nøje indrammer de nedsænkede trælameller, af nostalgi og tidligere tiders jernbanebroer og godsvogne. Det pulverlakerede metal stel er holdt i ensformig profil igennem konstruktionen, som bearbejdet af et og samme rørstykke, og sædets behagelige konvekse bue opbløder på indbydende vis ryg- og bordfladernes lige linjer. Serien består af en bænk m/u ryglæn og et bord. Den bærende rørkonstruktion er i galvaniseret stål og malet i forskellige RAL-farver. I den nederste del er der svejset bundplader til fastgørelse af møblerne til jorden med ekspansionsankre. I den øverste del er der ligeledes svejset plader, hvor trælamellerne fikseres. Sæde og bordplade består af fine bearbejdet trælameller, og for at give stabilitet fastgøres en forstærkning centralt ved hjælp af rustfrie skruer.

Athena-Serien

Athena-Serien - Træ

Athena-Serien er kendetegnet ved sit karakteristiske flydende formsprog, som på legende vis bøjer klassiske silhuetter i innovativ og ergonomisk tilpassede form med reference til Art Nouveau periodens svungne, elliptiske parkbænke af støbejern. Som et gennemgribende træk ved serien, hviler de smalle og afrundede trælameller således let på stivere monteret på kraftige stelsider, hvis form til slut giver møblet sine funktionelle egenskaber. Serien består af en bænk m/u ryglæn og en lounge-/solstol designet til at kunne fastgøres til jorden med ekspansionspropper. Lamellerne er imprægneret i en autoklav i overensstemmelse med DIN 68800-3 standarder for at bevare træet mod angreb af svampe, forme og atmosfæriske midler. Stelsiderne er forbundet med hinanden af ​​to rørformede bindestænger placeret under sædet for at give større stivhed til bænkversionen. Metaldelene er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver i forskellige RAL-farver, og skruerne er alle i rustfrit stål.

Neobarcino-Serien

Neobarcino-Serien

Den inklinerede, uformelle silhuet, som kendetegner Neobarcino-bænken, sammenholdt med sit rå, robuste og utilslørede materielle ydre, gør møblet til den optimale tilføjelse til urbane parker og anlæg. Neobarcino-bænken kan leveres i FSC®-certificeret træ eller i teknisk træ. Metalstellet er behandlet med Ferrous, en beskyttende proces, der garanterer høj korrosionsbestandighed og er malet med polyesterpulver i grå RAL-farve. Lamellerne er behandlet med træbeskyttelse og skruerne er alle i rustfrit stål. Bænken kan fikseres ved forankring med ekspansionsbolte afhængigt af overfladen og projektet.

Oslo-Serien

Oslo-Serien

Ved kombinationen af simple konstruktive greb og en konsekvent og moderne formgivning, lykkes det Oslo serien at skille sig ud i det offentlige rum. Med sin stringente, minimaliske formgivning og udprægede nordiske æstetisk udgør serien et møblement, som let og umiddelbart kan indtages uden stillingstagen til unødvendige detaljer, og som med sin diskrete fremtoning naturligt vil falde i ét med enhver omgivelse. Serien består af stol og bænk hvis stel er gjort i støbejern behandlet med Ferrous, en beskyttende proces, der garanterer høj korrosionsbestandighed. De brede lameller som udgør ryg og siddeflade er af FSC®-certificeret tropisk træ fastholdt med rustfrie stålskruer. Møblerne kan fikseres ved forankring med ekspansionsbolte afhængigt af overfladen og projektet.

Tauri-Serien

Tauri-Serien

Tauri-Serien er kendetegnet ved et formsprog som på legende vis genfortolker klassiske silhuetter i innovativ og ergonomisk tilpassede form med reference til Art Nouveau periodens svungne, elliptiske parkbænke af støbejern.

Serien indeholder en bænk m/u ryglæn hvor sæde og ryglæn er lameller i enten stålstænger eller træ. Sidestykkerne er formet med laserteknologi, hvortil to ovale stålrør er svejset i hver side, med en støttefunktion og en oval formet bundplade designet til at kunne fastgøre bænken på jorden med ekspansionsankre. For øget stabilitet er der svejset rør mellem sidestykkerne i både sæde og ryg samt monteret 2 formede støtter i midten, også i både sæde og ryg. Alle metaldele er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver i henhold til de forskellige RAL-farver. Skruerne til fastgørelse ag både sæde og ryg er i rustfrit stål. Bænke der er velegnet til at blive placeret i parker, skoler, indkøbscentre, oratorier, museer, isbarer etc.

Pireo-Serien

Pireo-Serien

Pireo-Serien er kendetegnet ved sin ikoniske, buede monteringskonstruktion, der understøtter møblernes udtryk som robuste hvileposter kraftigt fikseret i det omgivende miljø.
 
Serien indeholder en bænk m/u ryglæn hvor sæde og ryglæn er lameller i enten stålstænger eller træ. Sidestykkerne er formet med laserteknologi og fastgjort til et buet rør, det udover at yde støttefunktion også har funktion som armlæn. Støttefunktionerne har ovale pladefødder designet til at kunne fastgøre bænken til underlaget med ekspansionsankre. For øget stabilitet er der svejset rør mellem sidestykkerne i både sæde og ryg samt monteret 2 formede støtter i midten, også i både sæde og ryg. Alle metaldele er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver i henhold til de forskellige RAL-farver. Skruerne til fastgørelse ag både sæde og ryg er i rustfrit stål. Bænke der er velegnet til at blive placeret i parker, skoler, indkøbscentre, oratorier, museer, isbarer etc.

Queen-Serien

Queen-Serien

Queen-Serien er karakteriseret ved den åbne, indtagelige fremtoning, som den opnår gennem det elegante, glidende møde mellem de vinklede metalkonstruktioner og siddefladens komplimentært afrundede trælammeler.
 
Queen-Serien består af bænke m/u ryg- og armlæn. Sideskulderne er i stålplade passende skåret og formet med laserteknologi. Et forløb i rør danner både forben og arm- og ryglæn, og er fastgjort til skuldrene med skruer. Sædet og ryglænet i den ene bænkversion med ryglæn, består af nordiske fyrlister af sektion imprægneret i autoklav i henhold til DIN 68800-3 for at bevare træet mod angreb af svampe, skimmelsvamp og atmosfæriske midler. Træet i sædet er fastgjort på tre flade understøtninger, en central og to lateral svejset til skuldrene. Bundpladerne på sidestøtterne har et hul for at fastgøre bænken til jorden ved hjælp af ekspansionsbolte. Alle metaldele er galvaniseret og malet med termohærdende polyesterpulver i henhold til de forskellige RAL-farver.

Garda-Serien

Garda-Serien

Garda-Serien udmærker sig ved sit simple og uniforme materialevalg af formgivet stål, som i kombination med dens svungne formgivning og modulærbare egenskaber, åbner for en bred vifte af legende og varierende sammensætningsmuligheder
 
Garda-Serien er i både i lakeret og rustfrit stål og består af stole og bænke m/u ryglæn. Derudover gør designet i denne serie det muligt at konstruere større organiske forløb, der snor sig - nærmest visuelt bevæger sig og interagerer med det omkringliggende urbane landskab. Garda-seriens siddeflade og ryglæn er lameller i stænger af rustfrit stål svejset til metalpladestøtter. To lukkede flanger, der er skåret med laserteknologi, er fastgjort til sæde og ryglæn. Yderligere er de to understøtninger lavet af metalplader med formede og laserskårne sideforstærkninger og er designet til fastgørelse til jorden med ekspansionsbolte.

Rest-Serien

Rest-Serien

Rest-Serien er kendetegnet ved dens lette, industrielle udtryk, som opbygges gennem konsekvent materialevalg og et fundament af halv-cirkulære monterbare ben over en central rørakse, hvorpå siddefladens stilrene lamelkonstruktionen i stål til sidst monteres - får et smukt og nærmest tæppelignende udseende.
 
Rest-serien har en bred variation af møblement både i lakeret og rustfrit stål. Serien består af bænke m/u ryglæn, bænke med bord, bænke i en rund og en bølgende version. Rest-seriens siddeflade og ryglæn er lameller i trukket og formet stål stænger. Stængerne svejses til metalpladestøtter formet med laserteknologi og er svejset et centralt rørformet element. Metalpladestøtterne der er fastgjort til det centrale tværstykke ved hjælp af skruer, kan leveres med et støtte- eller jordfikseringskit. De medfølgende skruer er i rustfrit stål.

Cloverleaf-Serien

Cloverleaf-Serien

Combination-Serien

Combination-serien

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden