Tilbage

Hængekøjer til Naturlegepladser

Leg i en hængekøje er både med til at styrke børns motorik og core-muskulatur, da hængekøjen er ”levende” og følger kroppens bevægelser. Barnet vil derfor skulle finde ro og balance, for at komme på plads i hængekøjen uden at falde ud eller rulle rundt. Hængekøjen er et fantastisk legeredskab til rollespil; det ene øjeblik kan den være et sørøverskib, hvor der udkæmpes kampe, og hvor det gælder om ikke at falde i vandet, det næste sommerfugle-puppen som hænger ganske stille og næsten ubevægelig, mens en fantastisk forvandling foregår inden i den. For de større børn og unge bliver hængekøjen hurtigt det foretrukne sociale sted at ligge og gynge og hyggesnakke og indgå i et fællesskab. 

Sortimentet af hængekøjer under naturlegepladser er alle udført i FSC-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres.

Proludic Origin - Hængekøjer
Norna - Hængekøjer
SIK-Holz - Hængekøjer
Diverse Natur Hængekøjer
Proludic Origin - Hængekøjer

Proludic Origin - Hængekøjer

Med stolper udført i Robinia træ falder hængekøjerne i Origin-serien helt naturligt ind i deres omgivelser. 

Hængekøjen er et fantastisk legeredskab til rollespil og for de større børn et perfekt samlingssted til at ligge og hyggesnakke og indgå i et fællesskab.

Leg i en hængekøje er både med til at styrke børns motorik og core-muskulatur, da hængekøjen er ”levende” og følger kroppens bevægelser. Barnet vil derfor skulle finde ro og balance, for at komme på plads i hængekøjen uden at falde ud eller rulle rundt. 

Med Origin-sortimentet leger børn i naturen, med naturen og ved at bruge naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Norna - Hængekøjer

Norna - Hængekøjer

Hængekøjer fra Norna er produceret i bæredygtige, højkvalitets FSC® certificeret Robinia stolper.

Norna's hængekøjer er designet til det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab og benyttes som legepladsfaciliteter for de fleste aldersgrupper.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser, har mange forskellige brugere af legepladser, med vidt forskellige aldre og behov.

Der skal være noget at komme efter for alle og legepladsen skal have en høj attraktionsværdi i lang tid. 

SIK-Holz - Hængekøjer

SIK-Holz - Hængekøjer

Hængekøjer fra SIK-Holz er produceret i FSC®-certificeret Robinia træstolper, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

Hængekøjerne er altid populære på legepladser og perfekte legeredskaber til skoler, fritidsklubber, idrætsforeninger og i det offentlige rum i det hele taget.

SIK-Holz har et bredt udvalg af flotte og spændende løsninger, alle produceret i bæredygtige materialer, med lave levetidsomkostninger.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig