Tilbage

Cyklisme

Cykelstativer
Cykellæn
Cykelskure og overdækning
Løbehjulsstativer
Cykelstativer

Cykelstativer

Fremragende udvalg af cykelstativer til offentlige byrum, boligforeninger og skoler. Vi har alt fra enkle løsninger til unikt designet stativer. Kan tilpasses til forskellige antal cykler og placeres sammen med vores cykelskure.

Cykellæn

Cykellæn

En af fordelene ved et cykellæn er, at alle typer cykler kan parkere ved den. Brede dæk, tynde dæk - almindelige cykler og ladcykler og endda scootere. Det giver et multifunktionelt cykelstativ, som er velegnet til boligforeninger, biblioteker, sportshaller etc., som har mange forskellige typer cyklister m.m. men kun et meget begrænset område at bruge på parkering.

 

Cykelskure og overdækning

Cykelskure og overdækning

For at skabe de bedste løsninger indenfor cykelskure, kigger konstant på hvordan funktion og design arbejder bedst sammen. Vores sortiment er nøje udvalgt, og er produkter hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

 

Løbehjulsstativer

Løbehjulsstativer

Løbehjulsstativerne er lavet i et lækkert design og er ekstremt praktiske, da der kan parkeres mange enheder på meget lidt plads. Modellerne produceres individuelt efter kundens behov, skaber orden og mindsker risikoen for tyveri.

Fodhvilere

Luftpumper

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig