Tilbage

Kolbøttestativer - Naturlegepladser 

Kolbøttestativer er ideelle redskaber til leg og træning. Snurre og dreje rundt, hænge med hovedet nedad, få sus i maven, eller blot hænge og dase sammen med en af vennerne. Kolbøttestativer stimulerer mange sanser og er særlig god muskel- og balancetræning som styrker koncentration, indlæring, kropslige færdigheder og skaber sociale kontakter og lege. 

Sortimentet af kolbøttestativer under naturlegepladser er alle udført i FSC®-certificeret træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres.

SIK-Holz Kolbøttestativer

Kolbøttestativer fra SIK-Holz er i FSC®-certificeret Robinia træ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

Kolbøttestativerne er altid populære både som lege- og træningsredskaber - det er både sundt og sjovt at snurre og dreje rundt, lave kropshævninger (pullup & chinup) og hænge i armene eller benene. Kolbøttestativerne passer perfekt til skoler, fritidsklubber, idrætsforeninger og i det offentlige rum i det hele taget.

SIk-Holz har et bredt udvalg af flotte og spændende løsninger, alle produceret i bæredygtige materialer, med lave levetidsomkostninger.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig