Tilbage

Termoplast / Asfaltmaling

Skab rum til leg og læring

UNIQA har markedets bedste produkter og bruger dem til at skabe løsninger med fokus på motorik, udvikling, leg og læring. Ved hjælp af asfaltmaling kan vi skabe forbedrede udemiljøer, hvor børn kan motiveres til fysisk aktivitet; det fremmer indlæringen og giver ny energi til undervisning. Her skabes bevægelse i hverdagen og unikke muligheder for at inddrage udendørs legemiljøer i undervisningen.

Forskning

Vi ved gennem forskning, at langt de fleste børn lærer bedre og husker det, de har lært, når de bevæger sig. Helt i tråd med den nye skolereforms krav om minimum 45 min. motion om dagen, er vore asfaltmaling og udemiljøer bygget på en måde, der gør det muligt at kombinere både læring, leg og bevægelse.

Motiverne

Motiverne fås i mange forskellige farver og med mange muligheder for bogstaver, tal og mere udfordrende former til brug i læring. Det er nemt at montere og er meget fleksibelt at arbejde med.
 
Asfaltmaling er en nem og effektiv løsning til at skabe et dynamisk legemiljø. Det kan fungere for sig selv, men kan også kombineres med mere tredimensionelle legepladselementer. Det er også nemt at bygge videre på, hvis det vedtages, at der skal udvikles et større område.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig