Tilbage

Boldbure

UNIQA er eksperter i boldbure i markedets bedste kvalitet

Vi har markedets bedste boldbure i en unik kvalitet, hvilket gør vores løsning til den billigste i længden. Boldburene er ekstremt robuste og har en patenteret støjdæmpende membran. Vi har referencer på vores boldbure, som har stået i over 20 år.

Et væsentligt bidrag til leg og socialt sammenhold

Vi bor tæt i byen og omgivelserne ikke altid er skabt til fysisk aktivitet. Men hvis vi tænker os om, kan eksisterende gaderum forvandles, så de inviterer til aktivt samvær.

Uanset om du er byplanlægger, arkitekt eller ansvarlig for en boligforening opfordrer vi dig til at tage udfordringen op og arbejde for tiltag, der styrker det sociale liv og trygheden i byens gaderum.

Støjdæmpende gummimembran som standard

Vores boldbur er markedets mest støjdæmpende. Vi har dokumentation og certifikat på støjdæmpningen, og vores støjdæmpende paneler beholder støjdæmpningen i hele boldburets levetid. Vores unikke støjsvage gummimembran reducerer støj til ca. 65 decibel.

Vedligeholdelsesfrit boldbur i transparent design

Vores boldbur er vedligeholdelsesfrit, hvilket vi kan fortælle mere om ved et møde med vores lokale rådgiver. Boldburet er transparent og tager ikke udsigten fra omgivelsen.

Boldbure skaber mere motion og bevægelse

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal vi have 45 min. motion om dagen. Da bolden naturligt er i konstant bevægelse og aldrig forlader skabes der mere og konstant bevægelse. Boldburet er et godt alternativ til multibanerne.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig