Tilbage

Pannabaner og miniboldbaner

UNIQA - Pannabaner og miniboldbaner
Panna- og miniboldbaner i lærkesveller
Panna- og miniboldbaner - Proludic

Markedets bedste kvalitet

Hos UNIQA vælger vi kun de bedste materialer til vores pannabaner og multibaner. Vores bander i genbrugsplast er f.eks. vedligeholdelsesfrie og vores baner i stål er markedets mest støjdæmpende. Derfor kan vi med ro i sindet sige, at vores boldbaner er lavet i markedets bedste kvalitet. I får også et godt lille område til ekstra motion og bevægelse blandt brugerne af jeres område.

Samlingspunkt til andet end boldspil

Vores pannabaner og miniboldbaner er også et godt sted at mødes til andet end boldspil. Banderne kan nemlig også bruges som en bænk, så pannabanerne kan agere en form for udendørs klasselokale til undervisning eller fremlæggelser.

Støjdæmpende bander

Vores pannabaner er alle støjsvage. Det er lige meget om du vælger en i genbrugsplast, stål eller træ, så har vi gennemtænkt produktet, så I får mindst muligt støj med jeres nye pannabane eller miniboldbane.

UNIQA - Pannabaner og miniboldbaner

UNIQA - Pannabaner og miniboldbaner

Pannabanen er specialdesignet, og udviklet med det formål at sikre udøvere af Panna den bedste løsning og optimale investering.

Rammen er udført i galvaniseret stål, og målene er specialproducerede og integreres fuldt ud i banen, ligesom de kan vendes efter den ønskede højde på enten 40 eller 60 cm. Bandernes solide konstruktion sikrer en utrolig holdbar løsning mod hærværk og skaber samtidig en støjsvag bane, der giver en suveræn boldspilsoplevelse. Bandebredden på 20 cm skaber gode siddemuligheder og er dermed med til at skabe en social ramme omkring banen. Det er muligt at integrere eller udvide med en masse spændende og relevante tilvalg.

Panna- og miniboldbaner i lærkesveller

Panna- og miniboldbaner i lærkesveller

Panna- og miniboldbaner - Proludic

Panna- og miniboldbaner - Proludic

Panna = Tunnel

Panna er en fodboldkamp af tre minutters varighed, hvor det handler om at lave flest mål eller endnu bedre, lave en tunnel på din modstander. En tunnel kaldes en panna, og er det ultimative og mest prestigefyldte mål ved spillet. Dette resulterer nemlig i, at du vinder kampen på en knock out - Uanset stillingen.

Opfundet i Holland

Panna blev opfundet i Hollands gader af unge, som elskede at spille fodbold, men ikke altid kunne samle hele hold eller havde store nok baner at spille på. I stedet fik de ideen til at spille på gaden en mod en og to mod to, og formatet Panna Knock Out-turneringerne opstod. Da spillet bringer mennesker sammen på meget lidt plads, har Panna i årevis bidraget positivt til integrationen i de hollandske storbyer, og unge over hele Europa, bl.a. i Paris’ forstæder, har taget spillet til sig.

UNIQA Pannabaner

 • Unikt design
 • Høj kvalitet
 • Lave vedligeholdelsesomkostninger
 • Enestående løsning
 • Samlet koncept

Tilvalg til UNIQA Pannebaner

 • Mål i 125 x 40 cm
 • Farver og eksponering: Banen kan monteres med folie der giver mulighed for at skifte farve eller påsætte logoer fra sponsorer
 • Lyd integreret i banden
 • Lys i forbindelse med banen
 • Underlag: Banen kan eksempelvis fås med helstøbt gummiunderlag, kunstgræs eller asfalt
 • Ophold: Tribuner kan integreres i banen

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig