Tilbage

Svævebaner - Naturlegepladser

Svævebaner er gode legeredskaber, der ved fart og spænding med garanti giver et sus i maven, og som er med til at rykke barnets grænser for, hvad det tør. Leg i svævebanen er en helt fantastisk måde at få trænet barnets evne til at spænde op og styre egen krop. Det kræver nemlig, at man bruger hele kroppen for at holde sig fast på svævebanen.
 
Et svæv giver barnet masser af kropsfornemmelse særligt fordi svævegyngen bevæger sig i flere retninger på samme tid, hvorved motorikken og balancen stimuleres. Derudover udvikles børns sociale færdigheder, når de bl.a. skal vente på, at det bliver deres tur eller skal aflevere svævegyngen til den næste i køen.
 
Sortimentet af svævebaner under naturlegepladser er alle udført i FSC®-mærket træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres.

Norna Svævebaner
SIK-Holz Svævebaner
Norna Svævebaner

Norna Svævebaner

Svævebanerne fra Norna er produceret i bæredygtige, højkvalitets FSC®-mærkede Robinia stolper.

Svævebanerne er designet til det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab og benyttes som legepladsfaciliteter for de fleste aldersgrupper.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser, har mange forskellige brugere af legepladser, med vidt forskellige aldre og behov.

Der skal være noget at komme efter for alle og legepladsen skal have en høj attraktionsværdi i lang tid. 

SIK-Holz Svævebaner

SIK-Holz Svævebaner

SIK-Holz svævebaner er i FSC®-mærket Robinietræ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid. 

Svævebaner er altid populære på legepladser og svævebaner fra SIK-Holz er perfekte legeredskaber til skoler, fritidsklubber, idrætsforeninger og i det offentlige rum i det hele taget.

SIK-Holz har et bredt udvalg af flotte og spændende løsninger, alle produceret i bæredygtige materialer, med lave levetidsomkostninger.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig