Tilbage

Parkour baner til at øve parkourskills

Parkour baner er ligesom forhindringsbaner der byder på mange udfordringer og træningsrutiner, men som kan gøre enhver til en mester indenfor parkourdisciplinen. Vi sælger sikkerhedsgodkendte baner til at træne på. Unge kan også sagtens bruge parkour stativerne til at sidde og være sociale ved. Du kan med fordel også få kombineret parkourbanen med udendørs fitness eller skabe et helhedsområde med en multibane

Uanset om du er en skole eller SFO der ønsker at have mere aktive børn i frikvartererne, eller en boligforening der har brug for et socialt samlingspunkt til de unge i området. Som sportsklub har du også mulighed for at få en bane der passer til dine nybegyndere og erfarne parkourudøvere.

UNIQA - Parkour
Kenguru Pro - Parkour
UNIQA - Parkour

UNIQA - Parkour

Kenguru Pro - Parkour

Kenguru Pro - Parkour

Parkour er en disciplin, der bevæger, udfordrer og samler unge

Der er ikke behov for specialudstyr eller specielt tøj til parkour. Det kan udføres i almindelige sportssko, shorts og T-shirt. Det er en trendy sport, som endda tiltaler dem, som ikke aktivt har dyrket sport, til at bevæge sig.

Parkour er en ung sport i global betydning. Den udfordrer begge køn og alle aldre til at teste deres krops grænser. I dag fungerer Danmarks mange parkour baner ikke mindst som et samlingspunkt der samler børn og unge på tværs af sociale skel og etnicitet.

Køb parkour baner der giver

  • Sundere børn der får rørt sig på en helt ny måde
  • Alternativ idrætsplads med mange idrætsformer
  • Øger kroppens fysiske egenskaber – Koordination, motorik, styrke og fleksibilitet
  • Forbedre den overordnede sundhed og udholdenhed
  • Sammenhold og socialt samlingspunkt
  • Tidens trending sportsområde

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig