Tilbage

Gynger

Gynger Klassiske Legepladser

 

 

Gynger Naturlegepladser

 

 

Gynger Urbane Legepladser

 

 

Gynger Svanemærkede

 

 

En af børnenes favoritter

Gynger er næsten at finde på alle legepladser og det er der en god grund til. Børn elsker at gynge! De gør det godt nok for sjov skyld men der er afledt udvikling og læring for et barn der gynger frem og tilbage og har det hovedet i forskellige positioner. Det er med til at stimulere balancecentret og derved også vestibulærsansen. Det er en af de sanser som hjælper barnet godt på vej, når det eksempelvis skal lære at læse og skrive

Gynger Svanemærkede

 

Gynger Elektroniske

 

Gynger Inklusive Legepladser

 

En af børnenes favoritter

Gynger er et af de mest populære legeredskaber igennem tiden. Vi har gyngestativer til alle, store som små. Her finder du fugleredegynger, babygynger og dækgyngestativer.

Den nye fugleredegynge er et rent sanseligt eventyr og er verdens mest behagelige gynge. De skaber glæde og bør være en del af enhver legeplads. Vi har Danmarks klart største og mest spænende udvalg inden for gynger, og vi kan lave en løsning, der passer perfekt til jer.
Vi har gynger i alle prisklasser og til alle funktioner, hvilket sikre jer en optimal løsning. Med gynger fra UNIQA har i muligheden for:

  • Gynger til kørestolsbrugere – vores gynger til kørestole er meget populær og for os er funktionalitet i højsædet
  • Fleksibilitet på legepladsen  – ubegrænset løsning til jeres legeplads
  • Kvalitet i verdensklasse  – vi stiller store krav til vores kvalitet og kan med garanti sikre jer lang tids holdbarhed
  • Unikt design – være med til at skabe et unikt udseende specielt til jeres legepladsstil

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig