Tilbage

Padelbaner

Padelbaner er brugt til padel også kaldet padel tennis i Danmark. Det spilles af 4 personer og er populært beskrevet som 20% squash og 80% tennis. Padel er under stærk udbredelse i hele verden, og i Spanien er det den næststørste sport efter fodbold. Vores padelbaner er leveret af Euronix, der er Europas absolut førende udvikler af padelsportsanlæg. Banerne er designet på en måde så der undgås kraftige hjørnerammer og giver et fint udsyn uanset hvor på banen der spilles.

Padel er en hurtigt voksende sportsgren

Padel er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, og er en kombination af tennis og squash, som kan spilles både indendørs og udendørs. Padel er let at lære, da der er mindre teknik i spillet (sammenlignet med tennis), hvilket er en af årsagerne til, at det tiltrækker mange. Mange opfatter også padel som sjovere end fx tennis, fordi der hele tiden er gang i spillet, da man ikke bruger så meget tid på “døde” bolde. Man spiller på en padelbane som minder om en tennisbane - blot mindre. Banen er indhegnet og har glasvægge, således, at man må ramme side-og bagvæggen på modstanderens side (så længe den først har ramt jorden). Der spilles med bat, som minder om bordtennisbat, blot tykkere og større med små huller i. Boldene har samme størrelse som tennisbolde, men mindre lufttryk, som giver en lidt langsommere fart.

 

Hvordan spiller man padel?

Padel spilles normalt to mod to på en lukket padelbane, som er 10 x 20 meter. Banens konstruktion er perfekt for en optimal spiloplevelse. Den 20 meter lange bane er delt midt på med et net. Linjerne på banen gælder kun ved serve, eller hvis I spiller 1 mod 1.

Alle overflader på banen kan bruges aktivt, efterhånden som spillerne bliver mere erfarne med padel sporten. Det faktum, at banens vægge kan bruges i spil, giver padlen en ekstra dimension og gør det til en unik aktivitet. En padel bane kan også være en god indtægtskilde, da den kan lejes ud på timebasis.

Leverandør af komplette padelbaner

Vi er leverandør af padelbaner og vi tilbyder et unikt sortiment af padelbaner, som tilpasses den enkelte kunde - vi kan levere både udendørs og indendørs padelbaner.

Vores samarbejdspartner Euronix har mange års erfaring og sammed med deres kompetencer inden for både udvikling og installering af padelbaner, hjælper vi med at finde den bedste løsning ud fra jeres behov og forudsætninger.

Vi tilbyder en komplet baneløsning, lige fra udvælgelse og installation, til spilleklar padel bane. Uanset hvilket sportsmiljø du har til rådighed, kan vi skabe en optimal løsning i tæt samarbejde med dig.

Når du skal vælge en padelbane, er der flere vigtige faktorer du skal overveje. Det er for at investeringen skal blive så fornuftig som mulig. På den måde skal det opfylde de behov og forudsætninger som findes for dine tænker om en professionel løsning.

Her får du et unikt sortiment hvor der er flere forskellige padel baner at vælge imellem, både fastmonterede og mobile, og alle lever op til de højeste krav om kvalitet og professionalisme.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig