Tilbage

Klatrestativer - Naturlegepladser

Der er flere årsager til, at det er godt for børn og unge, på forskellige alderstrin, at lege i klatrestativer og udforske klatrebegrebet i bred forstand. Udover at styrke den enkeltes evner indenfor krydskoordinering og bevægelse udvikles koncentrationen og forståelsen af kroppen i rummet. Her er altså tale om et redskab for både leg og træning med stimulans til læring, fysiske og motoriske udvikling, fællesskab og sundhed.

Sortimentet af klatrestativer under naturlegepladser er alle udført i FSC®-mærket træ. Træet kommer fra skovhugst med respekt for mennesker og natur, hvormed både miljø og de sociale forhold i skovene sikres. 

Norna Klatrestativer
SIK-Holz Klatrestativer
Norna Klatrestativer

Norna Klatrestativer

Klatrestativer fra Norna er produceret i bæredygtige materialer, der sikrer lave levetidsomkostninger; udført i højkvalitets FSC®-mærkede Robinia stolper.

Norna's sortiment af klatrestativer henvender sig til forskellige aldersgrupper og er kombineret på et utal af måder, som udfordrer og stimulerer både motorik og legelyst. Klatresystemerne indbyder til leg, hvor fantasien såvel som fysikken er i højsæde.

Legeredskaberne er designet både til skoler, institutioner og det offentlige rum, hvor de kan integreres i det eksisterende landskab og benyttes, både som legepladsfaciliteter og/eller motionssti for alle aldersgrupper.

Både boligforeninger, offentlige parker og pladser har mange forskellige brugere af legepladser med vidt forskellige aldre og behov. Det er derfor vigtigt, at der skal være noget at komme efter for alle og legepladsen skal have en høj attraktionsværdi i lang tid. 

SIK-Holz Klatrestativer

SIK-Holz Klatrestativer

SIK-Holz Klatrestativer er i FSC®-mærket Robinietræ, som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til jordkontakt, med lang levetid.

Klatrestativerne varierer både i størrelse, legefunktioner og i sværhedsgrad - fx jorden er giftig, motion/fitness, genoptræning eller med inspiration fra en militærbane.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig