Tilbage

Designmøbler i Plast

Playfurn
Inout-Serien
Cloverleaf-Serien
Panto Pop-Serien
Playfurn

Playfurn - Et hav af muligheder

Ordet Playfurn spiller på ’play’ og ’furniture’. Playfurn er både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne ser på Playfurn som behagelige designmøbler, der kan skabe smukke udemiljøer, er der for børn ingen begrænsninger for, hvor legen starter og slutter. Playfurn er enkelt dansk design, når det er smukkest. Med møbelseriens mange kombinationer, kan man designe et indendørs opholdsrum, der passer ind i alt fra den internationale virksomhed til auditorier og skønne udemiljøer.

Æblet der blev til Playfurn

Da den prisbelønnede møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen ved årtusindeskiftet designede sin ikoniske taburet ’Æblet’, havde han ingen idé om, at møblet 15 år efter ville blive til siddemøblet Dot og en hel serie af udemøbler. Men det er netop, hvad skandinavisk design kan. Med sine enkle og på samme tid klassiske og moderne former og materialer, kan møblerne holde år efter år. Både når det gælder kvalitet og design, men også tidsløs stil, originalitet og status. Playfurn er skandinavisk design, når det er bedst.

Inout-Serien

Inout-Serien

Inout-Serien er en samling af inden- og udendørs møbler specielt designet til at kunne tilpasses rummets både arkitektoniske og funktionelle betingelser gennem de forskellige elementers modularitet. Curve-modellen er et element, der sammensat af to eller flere enten kan lukkes i en ring eller generere bugtende former. Serien er lavet af genanvendt polyethylen (LDPE) og har ikke kun dets organiske og universelle design som særlige kendetegn, men også dets evne til samspil med miljøet.

Cloverleaf-Serien

Cloverleaf-Serien

Cloverleaf-designet fra 1969 fremstår som et af Verner Pantons mest unikke og ikoniske værker. Med Cloverleaf kombinerede Verner Panton sin ikoniske skulpturelle og organiske æstetik med funktionelle kvaliteter i en sofa som med 4 individuelle moduler, giver mange muligheder for at skabe en sofa med et personligt udtryk.

Både In- & Outdoor-versionen er lavet af 100% genanvendeligt PE og er skabt til inden- og udendørs brug. 

Serien fås i et bredt udvalg af farver samt mulighed for custom-farver. I designet kan tilvælges integreret USB-stik. 

Panto Pop-Serien

Panto Pop-Serien

Super cool stabelbar loungestol designet af Verner Panton i 1969. Panto Pop er fremstillet i PP med UV-filter for farvefasthed og kan derfor både benyttes inde og ude.   

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig