Tilbage

Falkenborgskolen - Udendørs

I samarbejde med Plan + Landskab har UNIQA lavet et unikt legeområde til skolens mange glade børn. Falkenborgskolen skulle både renoveres udvendigt og indvendigt, hvilket bl.a. betød et nyt legeområde til skolens børn.
Arkitekterne hos PLAN+LANDSKAB tegnede et unikt og sjovt legeområde som refererede til fjordlandskabet med ”kystformationer” og ”stejlepladser”, hvilket understøttede børnenes leg og læring med afsæt i Frederikssunds identitet som levende købstad ved Roskilde Fjord.
Som leverandør af legeredskaber i en høj kvalitet og det rigtige design blev UNIQA valgt, og det er et samarbejde der har fungeret helt perfekt, og begge er meget glade for samarbejdet.
UNIQA leverede legeplads i robinetræ, samt urbane klatrestativer og gummiunderlag med integrerede trampoliner. Det vigtigste er dog i sidste ende, at børnene på Falkenborgskolen har fået en flot og unik legeplads med stor legeværdi!

 

Udtalelse

”I forbindelse med skoleombygningsprojektet på Falkenborgskolen, i Frederikssund Kommune, valgte Anker Hansen & Co, som var hovedentreprenør på opgaven, at lade UNIQA være leverandør af legepladsudstyr, faldunderlag til legeredskaber i form af gummibelægning, samt garderober og inventar mm.”

”Samarbejdet med UNIQA har fungeret i en korrekt og konstruktiv dialog, hvor alle leverancer er leveret rettidigt og i kvaliteten jf. udbudsmaterialet – samt med flot og dybt engageret overdragelse til brugerne”

”Vi kan på denne bagrund varmt anbefale UNIQA som leverandør til andre projekter - både til udendørs og indendørs”

- Jacques Duelund Mortensen, Arkitekt og afdelingsleder, Mangor & Nagel, PLAN+LANDSKAB

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig