Tilbage

Institutionsmøbler til børn og pædagoger

UNIQAs enestående sortiment af institutionsmøbler til vuggestue og børnehave er både funktionelle og pædagogisk designet for at understøtte leg, læring og trivsel for de små børn. Pædagogiske møbler er designet med formålet at fremme børns udvikling og læring gennem leg og interaktion.

Vores udvalg af institutionsmøbler inkluderer alt fra klapstole og borde til bevægelses-, motorik- og aktivitetsudstyr. Alle vores møbler er fremstillet i kvalitetsmaterialer.

Vi har også et stort udvalg af legemøbler, der er designet specielt til at fremme børns kreativitet og fantasi. Møblerne kan bruges til at skabe forskellige legeområder, som fx et køkken, en butik eller en lille by, hvilket giver børnene mulighed for at udforske og opdage verden på deres egne præmisser.

Vores møbler er også designet med tanke på trivsel, så de er komfortable og indbydende for børnene. De er i farverige og dekorative designs, som giver et positivt og inspirerende miljø for børnene at lære og lege i.

Så hvis du leder efter kvalitetsmøbler til vuggestue og børnehave, der både understøtter børns leg, læring og trivsel, så se vores udvalg af pædagogiske møbler. Vi har et stort udvalg af møbler, der passer til alle aldre

Funktionsrum

 

 

 WEBSHOP

Institutionsmøbler med lyddæmpning Institutionsmøbler med lyddæmpning

Lyddæmpning og akustik

 

 

WEBSHOP

Højeste kvalitet af institutionsmøbler

UNIQA sælger institutionsmøbler der er udviklet til institutioner i høj kvalitet, der sikrer lang levetid, samt markedets bedste sikkerhed i det daglige brug.

Institutionsmøbler specielt udviklet til vuggestuer og børnehaver

UNIQA skaber rammer der udvikler mennsker. Derfor har vi samlet et udvalgt af institutionsmøbler til vuggestuer og børnehaver, hvor både det fysiske og æstetiske miljø, kommer helt i top. Dig og dine børn får bedre rammer for indlæring, udvikling, trivsel og sundhed samt et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine nærmeste kolleger. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for at alle børn og voksne får en bedre hverdag i din institution.

Vi leverer institutionsmøbler: pædagogiske møbler, børnehavemøbler, vuggestuemøbler, basismøbler, skolemøbler og visulle læringsmiljøer. Vi har 30 års erfaring med indretning af forskellige typer legerum og kontorer til virksomheder, få eksperthjælp med indretning af institutionen.

Møbler til børn i udvikling og trivsel

Mens børn vokser og udvikler sig, er det ikke kun vigtigt at deres hjerne og læring stimuleres. Det er mindst ligeså vigtigt, at de leger og udvikler sig under sunde og ergonomiske forhold. Derfor er vores møbler til institutioner skabt med fokus på trivsel for børn og pædagoger. Sideløbende har møblerne til formål at forbedre indlæringen mens børnene bruger dem. Læring gennem leg og sjov er ofte mere motiverende, og her bidrager institutionsmøbler særdeles godt.

De mest holdbare institutionsmøbler

Vores institutionsmøbler er produceret de mest holdbare materialer, der kan tåle det daglige brug i institutioner gennem mange år. Ud over ergonomi, sundhed og optimal læring, er det naturligvis også vigtigt at møbler til institutioner har den bedste sikkerhed og letteste håndtering, når det er børn der skal bruge dem. Møblerne er yderligere slidstærke, så de kan holde til grundig rengøring på daglig basis, så den optimale hygiejne opretholdes.

Har I brug for institutionsmøbler til større børn eller uddannelsessteder, anbefaler vi at tage et kig på vores Skolemøbler eller Higher Learning. Her finder du møbler der er specielt udviklet til brug af større skolebørn og unge studerende.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig