Tilbage

Vægelementer

 

Små vægelementer
Touch-gelænder
Læringpaneler / Sanseplader
Sensoriske plader
Kuglebaner
Ophængselementer og plader
Gallerilister
Små vægelementer

Små vægelementer

Vægdekorationer skaber en behagelig atmosfære.
Brug dem til at dekorere kedelige vægge.

Deres form og farver stimulerer sanserne, er perfekt afstemte til resten af rummet og har udfordrende karakter.

Vægelementer er perfekte til at skabe hyggelige miljøer,
og giver en god stemning i hverdagen.

Touch-gelænder

Touch-gelænder - Vægelementer

Sæt fokus på den taktile sans – følesansen. Skab sanseophold til børnene ved at bruge vægelementer. Vægelementerne lader de små fingre arbejde. Se de næste mange sider om de mange værdifulde sanseplader som kan kombineres.

Læringpaneler / Sanseplader

Læringpaneler / Sanseplader - Vægelementer

Sansepladerne er utrolig lærerige og skaber et spændende rum i rummet. Børnene bruger altid mange timer på at lege og lære ved vægelementerne, som samtidig udvikler deres motoriske færdigheder.

 

Sensoriske plader

Sensoriske plader - Vægelementer

Sansepladerne er utrolig dekorative og skaber et spændende rum i rummet. Børnene bruger altid mange timer på at lege ved vægelementerne, som samtidig udvikler deres motoriske færdigheder.

Kuglebaner

Kuglebaner og Kuglelabyrinter - Vægelementer

Kuglelabyrinterne udfordrer motorikken og de kognitive evner på en sjov og inspirerende måde. Børn er vilde med at sætte kuglen i gang og se den trille af sted. De kan også bruge mange forsøg på at løse kuglelabyrinten, der kan være rigtig udfordrende. 

Ophængselementer og plader

Perforerede plader med ophængselementer

Ønsker I at få en fleksibel legezone, er dette en fantastisk løsning. Placer grundelementerne på de forskellige stuer, og så kan I bytte legeelementerne fra stue til stue. På den måde kan legen varieres og er altid spændende for børnene.

Gallerilister

Gallerilister og magneter

Børn kan bruge mange kreative timer på at lave den perfekte tegning, med en galleriliste kan de hænges deres tegning eller maleri op til tørring og udstilling for de andre børn og pædagoger. Listerne fås med klemmemekanisme, til tegnestifter eller til magneter.

Magnetlister er smarte fordi børn selv kan hænge deres kreative værk op. Det er samtidig også sjovt at lege med magneter, en stor tavle med magneter kan faktisk være et helt kreativt legeredskab i sig selv.

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig