Tilbage

Funktionsrum

Skab muligheder for kreative og nysgerrige børn

Børn elsker at klæde sig ud, male, hamre, læse og lege videnskabsmænd, hvilket der er rig mulighed for med produkterne i dette afsnit. Her er udvalget af møbler fra UNIQA til brug i funktionsrummene med til at understøtte en sjov og kreativ hverdag, der stimulerer børnene.

Billedkunst

 

Videnskab

 

Værksted

 

Musik og rytmik

 

Teater og udklædning

 

Opbevaring til krea-artikler

 

Opbevaring til bøger

 

Diverse til funktionsrum

 

Sprog og bibliotek

 

Guide til funktionsrum

Rum for læring

Børn elsker at klæde sig ud, male, hamre, læse og lege videnskabsmænd. Med møbler fra UNIQA funktionsrum, får I møbler der understøtter en sjov og kreativ hverdag, der stimulerer børnene.

Kreativitet

Vælg nogle redskaber der appellerer til børnenes fantasi og kreativitet. En god indretning kan inspirere til sjove lege og kognitiv udvikling. Dette påvirker både den personlige udvikling og de sociale kompetencer.

Kognitiv læring

Opnå kropslig kognitiv læring i vores funktionsrum. Børnene får dybere indsigt i deres egen krop samt muligheder for at udøve kunst og læring om teknik.

Vælg holdbar kvalitet

Når I vælger redskaber til funktionsrum, anbefaler vi altid at vælge en løsning i højeste kvalitet. Den højere investering betaler sig selv hjem mange gange.

Personlig udvikling

Det er utrolig vigtigt at skabe et miljø, hvor børn har mulighed for at være kreative og eksperimentere på deres egne vilkår. Et miljø, der lægger op til fordybelse, bidrager til at opnå optimale læringsforhold. Det skal være et rum hvor det enkelte barn, udfordres på deres respektive niveau.

  • Ny viden, masser af læring og eksperimenter
  • At få bekræftet sig selv gennem nye udfordringer
  • Kreativitet og fordybelse

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig