Tilbage

Speciallavet i samarbejde med kunden

Garderober og Velkomst i Institutioner

En god garderobe byder børn og forældre velkommen til. Det er derfor vigtigt at få lavet en løsning der passer til jeres behov. Oftest er garderoben det første rum forældrene ser. Det giver derfor et godt førstehåndsindtryk af hele institutionen, når der er en god garderobe.

KIDDO
Luxo
UNIQA Kids
KIDS Wood
UNIQA
Indskrivningspult
Til overtøjet
Til fodtøjet
Knagerækker
KIDDO

KIDDO-garderober

KIDDO-garderober er fremstillet i en slidstærk 15 mm eller 18 mm birkefinér med 4-benet karruselkrog/dobbeltkrog. Leveres med 2 hylder og fodtøjsrist, som er i forkromet stålrør, så sand og snavs ikke samles i bunden af garderoben.

Praktiske og rengøringsvenlige.

Garderoben leveres både på sokkel, med hjul med låsemekanisme og med eller uden bænk. Indvendigt standardmål pr. rum er 25 cm. Modulerne leveres i 1-5 pladser. Låger kan tilkøbes.

Denne garderobe er en af vores mest populære garderober, da kvaliteten er helt i top, men det simple design gør at prisen samtidig er favorabel.

Luxo

Luxo garderober

Luxo garderober er fremstillet i en slidstærk 15 mm eller 18 mm hvidpigmenteret birkefinér med 4-benet karruselkrog.

Bænken har fodtøjsrist, i forkromet stålrør, så sand og snavs ikke samles i garderobebunden.

Praktisk og rengøringsvenlig.

Rum foroven fås også med låge. Indvendigt standardmål pr. rum er 22 cm, 25 cm eller 28 cm. Dybden er 25 cm. Modulerne leveres i 1-5 pladser. Priserne er pr. rum.

Dette er en af vores mest solgte garderober, da man får meget garderobe ud af sin investering.

UNIQA Kids

UNIQA Kids - Garderober

KIDS Wood

KIDS - Garderober

UNIQA

UNIQA Garderober

UNIQA har i samarbejde med Friis & Moltke designet en garderobe, der udover de klassiske egenskaber som opbevaring af tøj og tasker, også skaber en unik mulighed for et eventyrligt garderobemiljø med masser af farver.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for bagbeklædningen af garderoben. Man kan lave sin egen fantastiske verden med prinsesser, riddere og drager.

Man kan også vælge et utal af farver til garderoben, der er med til at lyse dagen op. Bagbeklædningen kan også fås med akustikløsning.

Indskrivningspult

Indskrivningspult

Til overtøjet

Til overtøjet

Til fodtøjet

Til fodtøjet

Knagerækker

Knagerækker

Opbevaring til personale

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig