Tilbage

Bløde Møbler til Institutioner

 

Oplevelsessofa
Børnesofa
Modulsofa
Flexi- serien
Relax-serien
Motivsofaer
Breeze.upp- serien
Puffer
Sækkestole
Sækkestole med læring
Hyggereder
Sofaer
Oplevelsessofa

Oplevelsessofa

Børnesofa

Sofa - Børnehave og vuggestue

Denne indbydende og bløde møbelkollektion, i formstabilt skum og aftageligt, vaskbart tekstil eller kunstlæder, giver med sit klassiske formsprog børn et godt sted at hygge sig med venner og veninder. Designet er enkelt og tidsløst, hvilket gør at møblerne kan passe ind i ethvert rum og giver mulighed for at implementere det i individuelle rumkoncepter med f.eks. et læse-/afslapningshjørne eller en stillezone med mulighed for ro til at studere en god bog, lytte til musik gennem høretelefoner eller blot tage et hvil/afslappende ophold. Sofaerne kommer med 1, 2 og 3 sæder i et utal af farver og med plads til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. 

Modulsofa

Modulsofa til børn

Møbelkollektion i formstabilt skum med fastlimet betræk bestående af modulopbyggede sofaer til børn og unge. Med sofamodulerne kan der flyttes rundt og sammensættes efter behov og kommer som et 1-pers.-, 2-pers.-, 3-pers.- samt et hjørnemodul i både kunstlæder og stof - I fire kombineret farvevarianter og tilbyder næsten ubegrænsede kombinationsmuligheder. Kollektionen er modstandsdygtig over for urin og spyt, er let at rengøre og er desinficerbar. Med det enkle, tidløse design passer de ind i ethvert rum og giver mulighed for at implementere det i individuelle rumkoncepter samt tilpasse de modulopbyggede sofaer til nye arrangementer - f.eks. et læsehjørne i børnezonen på børnebiblioteket eller et loungehjørne til afslapning i institutionen. Kun fantasien sætter grænser for møbleringsmuligheder. 

Flexi- serien

Flexi - serien

Sofamoduler med metal ben, polstret med blød og dejligt stof. Modulerne er designet til børn og fåes i 2 siddehøjder.

Nemt at flytte rundt på og sammensætte efter behov med 1-pers.-, 2-pers.-, samt et hjørnemodul som sofa eller puf - I fem kombineret farvevarianter.

Passer til ethvert rum og giver mulighed for at lave et læsehjørne eller et loungehjørne til afslapning i institutionen. 

Relax-serien

Relax-serien

Møblerne i Relax-serien er alle stilrene moduler, der nemt kan sammensættes efter behov og transformere ethvert rum til et indbydende, multifunktionelt og legende område. Modulernes dimensioner er nøje afstemt i forhold til hinanden, hvorfor serien er en perfekt løsning i forbindelse med optimal og fleksibel pladsudnyttelse. Betrækkets høje kvalitet sammenholdt med moduldesignets komfort og fleksibilitet gør denne serie ideel til diverse fritidsaktiviteter. Serien fås i et stort udvalg af farver og med fleksible ryglæn, der indsættes i møbelkroppen og boltes i bunden med skjulte bolte; der er ingen synlig hardware. Modulerne består af polyurethanskum for optimal siddekomfort, og er betrukket med et syntetisk læderstof, der er brandhæmmende, aftageligt og vaskbart. De højderegulerbare stålrørsfødder sikrer stabile og robuste møbler. 

Motivsofaer

Motivsofaer

I næsten alle lege indgår fantasi. Fantasiens verden er der, hvor børn får lov til at være nysgerrige, undersøgende, kreative og små opfindere. Motivsofaerne kan med deres figurative udformning få sanserne i spil gennem leg og daglige aktiviteter. Her kan børn både tage et hvil, læse en bog, opfinde og udvikle lege mens, det er muligt for forældre eller pædagoger at sidde behageligt og indgå i aktiviteterne.

Breeze.upp- serien

Breeze.upp- serien

Børnesofaen er beregnet til børn, men de voksne er også velkommen til at tage plads her.
Sædehøjden er behagelig for små og store. 

Breeze.upp kan fåes højre eller venstrevendt,  hvilket gør at sofaen kan passe ind i ethvert rum og giver mulighed for at implementere det i individuelle rumkoncepter med f.eks. et læse-/afslapningshjørne eller en stillezone med mulighed for ro til at studere en god bog eller blot tage et hvil/afslappende ophold. Kombinere med platforme i flere højder, og skab plads til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. 

Betrækket er let at vedligeholde, om nødvendigt helt aftageligt og vaskbart. 

Puffer

Puffer

Sækkestole

Sækkestole

Sækkestole med læring

Sækkestole med læring

Hyggereder

 Hyggereder og -Kroge

Sofaer

Sofaer

Puffer

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig