Tilbage

Bløde Møbler til Institutioner

 

Sofa - Børnehave og vuggestue

Denne indbydende og bløde møbelkollektion, i formstabilt skum og aftageligt, vaskbart tekstil eller kunstlæder, giver med sit klassiske formsprog børn et godt sted at hygge sig med venner og veninder. Designet er enkelt og tidsløst, hvilket gør at møblerne kan passe ind i ethvert rum og giver mulighed for at implementere det i individuelle rumkoncepter med f.eks. et læse-/afslapningshjørne eller en stillezone med mulighed for ro til at studere en god bog, lytte til musik gennem høretelefoner eller blot tage et hvil/afslappende ophold. Sofaerne kommer med 1, 2 og 3 sæder i et utal af farver og med plads til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. 

Modulsofa til børn

Møbelkollektion i formstabilt skum med fastlimet betræk bestående af modulopbyggede sofaer til børn og unge. Med sofamodulerne kan der flyttes rundt og sammensættes efter behov og kommer som et 1-pers.-, 2-pers.-, 3-pers.- samt et hjørnemodul i både kunstlæder og stof - I fire kombineret farvevarianter og tilbyder næsten ubegrænsede kombinationsmuligheder. Kollektionen er modstandsdygtig over for urin og spyt, er let at rengøre og er desinficerbar. Med det enkle, tidløse design passer de ind i ethvert rum og giver mulighed for at implementere det i individuelle rumkoncepter samt tilpasse de modulopbyggede sofaer til nye arrangementer - f.eks. et læsehjørne i børnezonen på børnebiblioteket eller et loungehjørne til afslapning i institutionen. Kun fantasien sætter grænser for møbleringsmuligheder. 

Relax-serien

Møblerne i Relax-serien er alle stilrene moduler, der nemt kan sammensættes efter behov og transformere ethvert rum til et indbydende, multifunktionelt og legende område. Modulernes dimensioner er nøje afstemt i forhold til hinanden, hvorfor serien er en perfekt løsning i forbindelse med optimal og fleksibel pladsudnyttelse. Betrækkets høje kvalitet sammenholdt med moduldesignets komfort og fleksibilitet gør denne serie ideel til diverse fritidsaktiviteter. Serien fås i et stort udvalg af farver og med fleksible ryglæn, der indsættes i møbelkroppen og boltes i bunden med skjulte bolte; der er ingen synlig hardware. Modulerne består af polyurethanskum for optimal siddekomfort, og er betrukket med et syntetisk læderstof, der er brandhæmmende, aftageligt og vaskbart. De højderegulerbare stålrørsfødder sikrer stabile og robuste møbler. 

Motivsofaer

I næsten alle lege indgår fantasi. Fantasiens verden er der, hvor børn får lov til at være nysgerrige, undersøgende, kreative og små opfindere. Motivsofaerne kan med deres figurative udformning få sanserne i spil gennem leg og daglige aktiviteter. Her kan børn både tage et hvil, læse en bog, opfinde og udvikle lege mens, det er muligt for forældre eller pædagoger at sidde behageligt og indgå i aktiviteterne.

Lotus-serien

Lotus er en møbelmodul serie og indbegrebet af kreativ minimalisme. Seriens enkle og rene linjer gør den til det oplagte valg i det moderne hjem og offentlige rum. De forskellige moduler kan kombineres på utallige måder og er nemme at adskille, hvorfor Lotus er en ideel løsning for kreativ indretning. Serien består af et firkantede lænestolemodul, et hjørnemodul og et pufmodul, der kan grupperes eller blot arrangeres friststående. Betrækket er aftageligt, og der er mulighed for ekstra rygpuder.

Basket-serien

Lounge-serien

ClubLounge-serien

Shift+ serien

De buede Shift+ Landscape siddemoduler og reolmoduler kan kombineres eller bruges enkeltvis. Modulerens radius passer sammen, således kan de sættes ryg mod ryg i en rundkreds eller som slangeformet landskaber.

Sækkestole

Sækkestole med læring

 Hyggereder og -Kroge

Sofaer

Puffer

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig