Tilbage

Danmarks største udvalg i fleksible og
funktionelle borde til institutioner

Bordet er et af de vigtigste punkter i en indretning. Det er omdrejningspunktet for adskillelige aktiviteter i løbet af dagen såsom spisning, leg, kreativ fordybelse, læring mm. Det er derfor vigtigt at tænke i løsninger som både dækker de funktionelle og fleksible behov for at skabe et harmonisk opholds- og arbejdsmiljø.

PLAY IS THE HIGHEST FORM

OF RESEARCH

Albert Einstein

Få belyst jeres behov og muligheder

Tag højde for hvor mange der bruger rummet og bordene samtidig og til hvilke aktiviteter bordene bliver brugt. Dette er med til at sikre et miljø hvor der er skabt plads til flere forskellige funktioner med fokus på leg og læring.

Materialer til bordene kan vælges ud fra en række forskellige behov såsom rengøringsvenlige overflader, støjdæmpning og høj slidstyrke.

Skab den rigtige stemning med form, farve og multifunktionelle designs på bordene. Skal det være varmt og omfavnende? Eventyrligt og legende? Inspirerende og lærerigt?

Derudover er det vigtigt at have fokus på ergonomiske korrekte arbejdsmiljøer. Derfor er det også vigtigt at tage højde for bordets højde og funktion samt om bordet skal bruges til børn, personale eller begge i samspil. Dette er med til at underbygge trivsel for børn og personale.

Vælg fleksible borde med flere indstillinger, hvor det er nødvendigt. Zwipborde kan klappes sammen så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug og væghængte borde og bænke skaber rum til aktive børn, hvor bevægelse, leg og fantasi fremmes.

Mange af vores borde kan leveres med støjdæmpende linoleums-overflade i et utal af farver. Du vil mærke forskellen ved at gå på arbejde i et støjdæmpet miljø – mere energi og overskud i hverdagene.

Hos UNIQA er vores mål, sammen med jer at finde den optimale løsning som skaber rammer der udvikler mennesker.