Tilbage

Stole - Institutionsmøbler

Institutionsstole for optimal komfort


For at børn og voksne kan få den bedst mulige hverdag er det vigtigt, at de stole de benytter passer optimalt til kroppen.
Når vi tegner forslag til en ny indretning, sørger vi for I får en løsning, hvor materialer, farver og funktioner er vel gennemtænkte

PLAY IS THE HIGHEST FORM

OF RESEARCH

Albert Einstein

Guide - Borde og Stole

Dimensioner

Mål størrelsen på rummet, hvor møblerne skal placeres. Overvej hvor mange der bruger rummet samtidig og til hvilke aktiviteter.

Materiale

Natur og kunstprodukter har forskellige egenskaber. Stil krav til de rette overflader og få dækket behov som støjdæmpning, nem rengøring og længere holdbarhed.

Farve og design

Tag stilling til farvevalg og udformning. Vores borde og stoleløsninger følger de skandinaviske designtraditioner med tæt forbindelse mellem form og funktion.

Bord og siddehøjde

Følg vores vejledende borde og stolehøjder og skab optimale og ergonomisk korrekte arbejdsmiljøer. Vælg fleksible borde og stole med flere indstillinger, hvor det er nødvendigt.

Funktionalitet og fleksibilitet

Tænk flere funktioner ind i jeres rum og møbler. Zwipborde eller væghængte borde og bænke skaber rum til aktive børn, hvor bevægelse, leg og fantasi fremmes.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig