Tilbage

Digitale læremidler

Matrix

Med udgangspunkt i en undersøgende tilgang til tal, mængde og matematik vil I hurtigt opleve, hvordan børnene selvstændigt udfordrer og udvikler deres matematiske færdigheder.

MATRIX styrker motivationen via feedback og fastholder lysten til at arbejde videre, mens børnene selv styrer opgavernes niveau. Et digitalt læremiddel, der fører elever gennem et matematisk univers med en didaktisk tilgang til de matematiske læringsmål. Kommunikation og samarbejde kommer også på skemaet, når op til 10 elever aktiveres ad gangen.

Med MATRIX forplanter det faglige stof sig på en ny og spændende måde i takt med, at den legende tilgang til faget kombineres med læring, interaktion og bevægelse.

- Verdens bedste folie. Slidstærk og Farvebestandig 

 

e-Wall

e-Wall er et interaktivt læringsmiddel, der understøtter alle fag på alle klassetrin. Den fysiske bevægelse sker ved koblingen af øvelser på iPad og svarmuligheder på den interaktive væg.

 

Hent eller lav selv flere øvelser
e-Wall har en eksisterende øvelsesbank med mange lærerige øvelser. Lærere og elever kan derudover nemt lave egne øvelser via få simple trin. Øvelserne kan deles med andre skoler med UNI-login.

 

Kan også installeres udendørs
e-Wall har 5 sjove aktiviteter, som får elevernes puls op i frikvartet.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig