Tilbage

Skolemøbler der skaber rammer der udvikler mennesker

UNIQAs 3 læringszoner

UNIQAs 3 læringszoner tager primært udgangspunkt i vores værdi: læring, men vores tre andre værdier indgår også i et naturligt samspil, hvilket bl.a. understøttes af zonernes fleksible og varierende design. Hos UNIQA stræber vi efter rummelighed og inklusion, så alle elever får mulighed for at deltage på lige præcis deres niveau. For at udviklingspotentialet styrkes, er der løbende plads til feedback og coaching efter elevens behov i hver enkelt zone.

Sceneskift og variation med skolemøbler

De 3 zoner giver mulighed for sceneskift og variation af siddestilling/kropsposition, hvilket øger elevernes trivsel og opmærksomhed. Derudover øger det elevernes mulighed for medbestemmelse, således at deres individuelle behov tilgodeses og motivation øges. Zonerne giver mulighed for både at samles til fællesundervisning og formidling af projekter, indgå i mindre, gruppeorienterede fællesskaber, brain breaks, og til individuel ro og fordybelse.

Tilsammen skaber læringszonerne et inkluderende læringsmiljø med fokus på trivsel, formidling, fordybelse, og udvikling. De ligger op til mange forskellige arbejdsformer og -tilgange, således at der skabes plads til hver enkelt elevs behov, uden elever med specielle behov stigmatiseres.

UNIQA Referencer - Skolemøbler og skoleindretning

Nærheden Skole - Indendørs

 

 

Sundbyøster Skole

 

 

Søndervangsskolen

 

 

Skolen ved Nordens Plads

 

 

Ellebjerg Skole

 

 

Sengeløse Skoles SFO

 

 

Falkenborgskolen Indemiljø

 

 

Hedegårdsskolen

 

 

Engstrandskolen

 

 

Skolemøbler til bedre læring: Skoleborde, skolestole, lærerborde og opbevaring

Vi har specialiseret os i skolemøbler til skoler og uddannelsessteder i Danmark. Når du køber UNIQAs møbler til skoler, eksempelvis skoleborde med lyddæmpende linoleum eller højtrykslaminat, med ABS kant eller indlagt massiv trækant, er du altid sikker på at få et produkt af slidstærke materialer, der er nemme at vedligeholde og som har markedets bedste garanti. UNIQAs sortiment favner over mange slags møbler til skolebrug, de er særligt udviklede til daglig brug af glade elever og lærere.

Vedligeholdelsesvenlige materialer til skolebrug

Vi kan blandt andet tilbyde stole i træfiner med eller uden polstring, som er super gode at have i stort set alle undervisningslokaler. Er der tale om lokaler såsom naturfag eller kreative faglokaler, bør du overveje at undlade polstring på stolene, da der kan forekomme spild, men dette og meget mere kan vores dygtige indretningskonsulenter hjælpe dig med at tage stilling til. Stole i formstøbt plast er en god og holdbar løsning, og der er mulighed for at vælge mellem rigtigt mange flotte design. Vi fokuserer på dine ønsker og behov for god ergonomi.

Skolemøbler i form af skoleborde og skolestole, der kan justeres i højden, er et super godt valg. De giver mulighed for, at de studerende kan veksle mellem at sidde og stå. Dette er især godt til undervisningslokaler, hvor eleverne og de studerende arbejder meget på egen hånd og i grupper med forskelligt materiale og projekter. Ergonomisk set er dette det absolut bedste valg.

Borde og stole på hjul er en klassiker inden for skolemøbler og vælges af rigtigt mange. Det er nemt at flytte rundt på inventaret i lokalet og have forskellige opstillinger alt efter, om eleverne skal have tavleundervisning eller arbejde i grupper.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig