Købmandsbutikkken - Brun

På lager
Varenummer
68151

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
PEFC
Legefunktioner
Rollespil
Rollespil
Socialisering
Socialisering
Taktil sans
Taktil sans
Specifikationer
Længde:
300 cm
Bredde:
180 cm
Højde:
260 cm
Fri faldhøjde:
60 cm
Påkrævet længde:
610 cm
Påkrævet bredde:
500 cm
Montagetid:
6
Vægt:
366.83 kg
Minimal alder:
1 år
Maksimal alder:
99 år
Antal brugere:
6
Materialer
-

Robinie træ

Robinie træ udmærker sig ved at have en lang levetid og være særdeles velegnet til konstruktioner med direkte jordkontakt. I jordkontakt er robinie ganske enkelt nummer et i verden, træet klarer sig nemt i 40 år og nogle gange længere. En af hemmelighederne ved robinies gode egenskaber er en meget høj kerneandel og en tæt struktur, der giver meget lidt adgang for vand og fugt, og som sikrer, at træets fugtighed er meget stabil året rundt. Desuden har træet et naturligt indhold af en række konserverende stoffer, blandt andet garvesyre. Robinie træets meget høje densitet og store styrke, gør det derfor velegnet til trækonstruktioner med stor belastning, eksempelvis legepladser og andre legeredskaber. 

Hvad angår holdbarhed, er robinie den eneste tempererede træsort, der ligger i eliteklassen med de tropiske træsorter, men adskiller sig fra mange af de tropiske træsorter ved, at det er plantagedyrket under kontrollerede forhold – meget inden for EU. Robinie er dermed et godt eksempel på forsvarligt og bæredygtig FSC-certificeret plantagedrift i Europa. Robinies holdbarhed – både ved jordkontakt og ved anden brug – kan udkonkurrere både tropiske træsorter og trykimprægneret træ, vel at mærke uden kemikalier!

Træet er i princippet ved­ligeholdelsesfrit, ubehandlet får det med tiden en smuk sølvgrå overflade. Når træet bliver vedligeholdt med olie, kan det holde den smukke glød. Afrensning foregår med brun sæbe eller sæbespåner; og robinie er så hårdt, at det kan tåle en (mild) tur med højtryksrenseren.

Legefunktioner
Rollespil

Rollespil fremmer barnets intellektuelle og sociale færdigheder.

Læs mere her*

*Denne side kræver at brugeren er logget ind med udvidet adgang eller opretter en udvidet adgang

Socialisering

 

Ved at lege sammen lærer børn at interagere med andre personligheder og adfærd.

Læs mere her*

*Denne side kræver at brugeren er logget ind med udvidet adgang eller opretter en udvidet adgang

Taktil sans

 

Hver berøringsstimulerende aktivitet giver børn mulighed for at forfine deres manuelle færdigheder samt koordinering af deres bevægelser.

Læs mere her*

*Denne side kræver at brugeren er logget ind med udvidet adgang eller opretter en udvidet adgang

Bæredygtighed
-

PEFC

PEFC-certificeringen sikrer og dokumenterer at træet er fra et bæredygtig skovbrug, som kan spores hele vejen gennem produktionen, administrationen og lagerføringen. For PEFC handler bæredygtigt skovbrug kort sagt om at driften af skovene skal være miljømæssig forsvarlig, socialt gavnlig og økonomisk levedygtig for både nuværende som fremtidige generationer.

Downloads
Produktdatablad [Købmandsbutikkken - Brun]