Grillhytte - 4,5 x 4,5 m

På lager
Varenummer
52063
Grillhus på 4,5 x 4,5 m. Udført i lærk med robiniastolper

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Beskrivelse
Grillhus på 4,5 x 4,5 m. Udført i lærk med robiniastolper. En flot og bæredygtig løsning, hvor der kan bages snobrød, laves bålmad og fortælles eventyr i bålets skær, uden at regnvejr er en hindring. Tag udført i kalmarbrædder/ lærk er ikke 100 % vandtæt. Kontakt UNIQA hvis I ønsker en løsning med et tag der er 100 % vandtæt der er flere muligheder. Bemærk at tag på grillhytter udført i kalmarbrædder leveres ubehandlede. Grillhuset kan også leveres med sider og bænke. Sikkerhedsareal: Kræver ingen sikkerhedsareal. Produceret efter DS/EN 1176 : 2008, men IKKE certificeret
Specifikationer
Længde:
450 cm
Bredde:
450 cm
Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads