Klatreleg

På lager
Varenummer
52725
Stammer af robinia træ og net i taifun tov. Her kan barnet både balancere og klatre løs.

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Beskrivelse
Faldhøjden er lav og det giver frihed til barnet og tryghed til de voksne. Balanceevnen og afstandsbedømmelsen udfordres samtidigt med, at barnet også kan svinge sig i armene. Dette legeredskab kan stå alene, men er også god som bindeled i en motorikbane. Dimensioner: Længde: 126,2 x Bredde: 250 x Højde: 125 cm. Sikkerhedsareal Længde: 500 x Bredde: 380 cm. Faldhøjde: 95 cm.
Specifikationer
Længde:
500 cm
Bredde:
250 cm
Højde:
125 cm
Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads
Produktdatablad [Klatreleg]
2D DWG [Klatreleg]
Montagevejledning [Klatreleg]
Certifikater [Klatreleg]