Lodret Klatrenet

På lager
Varenummer
52723
Lodret klatrenet udført i Robinia og Taifun net. Den lave højde på nettet, gør at selv små eventyrere kan tage udfordringen op, og tage sig en klatretur.

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
FSC Norna
Beskrivelse
Barnet får opøvet afstandsbedømmelse, balanceevnen og får afprøvet sin grænse på sikker vis. Dimensioner: Længde: 210. Bredde: 10 cm. Højde: 130 cm Sikkerhedsareal: Længde: 510 x Bredde: 310 cm Faldhøjde: 100 cm
Specifikationer
Længde:
210 cm
Bredde:
10 cm
Højde:
130 cm
Bæredygtighed
-

Ansvarligt træ med FSC®

Når vi har valgt at levere produkter der er FSC-mærkede, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de FSC-mærkede træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig og lovlig vis eller fra andre kontrollerede kilder. FSC-certificeringen sikrer ansvarlig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, der ikke fældes mere end skoven selv kan reproducere. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene.

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, med hovedkontor i Bonn, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Uniqa har en FSC-varemærkelicens FSC® N003107, og er godkendt af FSC Danmark til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation af FSC-mærkede produkter. Det betyder, at Uniqa er underlagt kontrol af, at Uniqa indkøber FSC-certificerede og mærkede produkter og anvender FSC’s varemærker korrekt.

Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores sortiment med god samvittighed. Se efter vores FSC-mærkede produkter.

Downloads
Produktdatablad [Lodret Klatrenet]
2D DWG [Lodret Klatrenet]
Montagevejledning [Lodret Klatrenet]
Certifikater [Lodret Klatrenet]