Tilbage

Skolestole der forbedrer elevernes siddestilling

UNIQA er leverandør af VS skolestole der blandt andet omfatter den verdenskendte danske designer Verner Panton. Her er tale om anerkendt design i absolut verdensklasse der holder i mange år med lave levetidsomkostninger. Designet til minimal vægt så spontan og hurtig ændring af lokalet er så nemt som muligt. En VS skolestol der passer optimalt til kroppen og den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig. Det giver mere ro og skaber et bedre arbejdsmiljø. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm.

PantoMove
PantoSwing
Compass
Jumper og Level76
Bæredygtige Skolestole
STAKKI
NF
Gate Student
Selena
LupoTurn og BasicTurn
LupoGlide og BasicGlide
KN-39
FourSure® og FourCast®
Pelican
Solit:Sit®
PantoMove

PantoMove

UNIQA er leverandør af VS PantoMove skolestole der blandt andet omfatter den verdenskendte danske designer Verner Panton. Her er tale om anerkendt design i absolut verdensklasse der holder i mange år med lave levetidsomkostninger. Designet til minimal vægt så spontan og hurtig ændring af lokalet er så nemt som muligt. Det er VS møbler der passer optimalt til kroppen og den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig. Det giver mere ro og skaber et bedre arbejdsmiljø. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm.

PantoMove til Lærer

PantoSwing

PantoSwing Skolestol

UNIQA er leverandør af VS PantoSwing skolestole der blandt andet omfatter den verdenskendte danske designer Verner Panton. Her er tale om anerkendt design i absolut verdensklasse der holder i mange år med lave levetidsomkostninger. Designet til minimal vægt så spontan og hurtig ændring af lokalet er så nemt som muligt. Det er VS møbler der passer optimalt til kroppen og den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig. Det giver mere ro og skaber et bedre arbejdsmiljø. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm.

Compass

Compass Skolestol

UNIQA er leverandør af VS Compass skolestole der blandt andet omfatter den verdenskendte danske designer Verner Panton. Her er tale om anerkendt design i absolut verdensklasse der holder i mange år med lave levetidsomkostninger. Designet til minimal vægt så spontan og hurtig ændring af lokalet er så nemt som muligt. Det er VS møbler der passer optimalt til kroppen og den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig. Det giver mere ro og skaber et bedre arbejdsmiljø. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm.

Jumper og Level76

Jumper og Level76

Bæredygtige Skolestole

Bæredygtige Skolestole

Gate er en skolestol som er produceret i genanvendte materiale på en metode der har haft minimalt udledning af Co2.

NF

NF

Gate Student

Gate Student

Selena

Selena

LupoTurn og BasicTurn

LupoTurn og BasicTurn

KN-39

KN-39

FourSure® og FourCast®

FourSure® og FourCast®

Pelican

Pelican

Solit:Sit®

Solit:Sit®

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig