Gate Young Student 9501 - Elevstol

På lager
Varenummer
58361

Gate Student er en robust stol og er ideel til klasseværelser og undervisningslokaler. Gate Student er en robust stol, der kan modstå moderat belastning.

Gate Young Student 9501 med sort skal og sort fodkryds bærer miljømærket EU-Blomsten. Den sorte skal er fremstillet af 100% genbrugsplast, og sædebrikker består af FSC-mærket træ for mindre miljøbelastning. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering.

1.770,00 kr

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
EU Blomst
Beskrivelse

Gate Young Student stolen til undervisning. Gate Young Student leveres som standard med sæde/ryg i 100% PP. Hjul i Polyamid og bløde baner DIN iso 12529. Fodkryds i Polyamid og 30% glasvævsforstærket for optimal styrke. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering. Den ergonomisk formede ryg giver mulighed for at placere sig i flere stillinger.

Specifikationer
Bredde:
36 cm
Dybde:
35 cm
Siddehøjde:
41 - 54 cm
Vægt:
5 kg
Bæredygtighed
-

EU-Blomsten

Du finder også EU-Blomsten i vores katalog. Denne miljømærkning tildeles de produkter skrappe miljøkrav og høj kvalitet. EU-Blomsten betyder at der er blevet taget hensyn til miljøet i produktets udvikling. Produktet skal nemlig gennemgå strenge kontroller og der bliver nemlig taget et kig på alt fra produktion til forbrug inden miljømærkningen kan gives. Når du køber et produkt med EU-Blomsten mærkningen, så er det et bevis på, at du har valgt et miljøvenligt og bæredygtigt produkt.

Downloads
Produktdatablad [Gate Young Student 9501 - Elevstol]
Opret arkitektlogin for at få adgang til 3D DWG [Gate Young Student 9501 - Elevstol]