Svanemærkede legepladser

Svanemærkede legepladser

Svanemærkede legepladser

Fokus på miljø, bæredygtighed og børns fremtid

Med over 230 produkter har vi Danmarks største sortiment inden for svanemærkede legepladser og markedets bedste kvalitet med op til 50 års garanti.

Hos Uno Uniqa tager vi ansvar for børns udvikling og fremtid og vi er derfor Danmarks førende indenfor svanemærkede legepladser. Ved svanemærkede legepladser mindskes den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug, som også er et miljøcertificeret kvalitetsstempel ved legepladsens livscyklus.

Hvorfor vælge en svanemærket legeplads?

Det svanemærkede stempel viser, at vi bidrager til et bedre klima, en bæredygtig fremtid, bedre kemi i hverdagen, ansvarlighed for en renere og rigere natur samt brugen af jordens ressourcer. Vælger I en miljøcertificeret legeplads som denne svanemærkede, vil børnene få mange timers leg og glæde samt en legeplads, hvor både miljøet og børns udvikling og læring er i fokus.

Fordele ved svanemærkede legepladser

Vi vælger svanemærket for at gøre en forskel for miljøet og børnenes fremtid og samtidigt er vores svanemærkede legepladser af Uno Uniqas sædvanlige høje kvalitet. Vi har de bedste legepladser på markedet! Det svanemærkede stempel viser, at vi bidrager til et bedre klima, en bæredygtig fremtid, bedre kemi i hverdagen, ansvarlighed for en renere natur og brugen af jordens ressourcer.

Få et gratis løsningsforslag på en svanemærket legeplads

Sammen med jer vil vi analysere jeres behov og ønsker til legepladsen. Vi udarbejder herefter et gratis, uforpligtende og unikt løsningsforslag, som bliver fremlagt for jer ved hjælp af 3D tegninger eller videoer. Så snart der foreligger en underskrevet aftale, sætter vi alt i gang og når projektet er færdigmonteret og afleveret, følger vi løbende op på, hvordan det nye legeområde fungerer. Vi tilbyder også en vedligeholdelsesaftale, hvis I ønsker det.

I vil med en legeplads fra Uno Uniqa opnå:

  • En unik og sikker løsning – Danmarks største og mest værdiskabende sortiment
  • Ekstrem høj legeværdi – mulighed for et farverigt område med legepladser og opholdsområder
  • Udfordringer – børnene bliver udfordret motorisk og intellektuelt
  • Sparring og rådgivning – Vi har egne rådgivere, landskabsarkitekt, og erfarne montører
  • Gratis løsningsforslag – få udarbejdet professionelle 3D tegninger og et komplet overblik
  • Danmarks største sortiment
  • Markedets bedste kvalitet
  • Op til 50 års garanti
  • Bæredygtige legepladser