Tilbage

Store Legetårne - Svanemærkede Legepladser

Legetårne er perfekte arenaer for rollespil samt gode samlingssteder for fysisk udfoldelse. Her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner. 

Fysisk aktivitet forbedrer børnenes problemløsning, logiske tænkning, rumopfattelse, arbejdshukommelse, selvopfattelse og opmærksomhed og kan være et redskab til en positiv udvikling af mentale, emotionelle og sociale processer. Dette kræver varierende fysiske aktiviteter, som giver børnene passende udfordringer.

Thorium-Serien

Thorium-Serien består af et modulopbygget system, der gør det nemt at tilpasse til forskelligartede legeområder og ønskede behov. Systemet indeholder blandt andet en komplet forhindringsbane, legeplads, mødesteder, et 6 meter højt tårn, rutsjebane, glidestænger, broer, flere typer klatrenet - både vandrette og lodrette, armgang, svævebaner, flere observationstårne etc. Det transparente design giver et fuldt overblik over, hvor børnene befinder sig i legesystemet, som er anbefalet til børn fra 5 år og opefter.

Thorium-Serien er svanemærket, hvilket vil sige, at der på produkternes rejse, fra det producerede råmateriale, indtil konstruktionerne demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk. De svanemærkede legetårne i serien er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, og som er mindst skadelige for miljøet. Materialerne tæller HPL -plader, pulverlakeret stål og aluminium.

- Søve forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Danmark

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig