Vandsøjle Ø10 H108 cm

På lager
Varenummer
9146062

Når luftboblerne langsomt stiger og farverne reflekteres i dem, skaber vandsøjlen flotte lyseffekter på væggen. Søjlen med sin fascinerende boblende effekt kaster en trylleformular over alle. Ved manuelt at dreje farvedisken skabes forskellige farvespil. Ikke kun farverne rød, grøn, gul, blå og hvid er tilgængelige, men også blandede farver. Om det er for at appellere til sanserne, for at falde til ro eller blot som et smukt dekorativt element ... med sin fængslende effekt kan vandsøjlen bruges på mange forskellige måder. Den udvikler effekten af ​​sit bløde lys særligt godt i rum, når man snoezeler eller slapper af.

Søjlen er færdigmonteret og kræver ikke yderligere tilslutning eller montagearbejde. Søjlens højkvalitets LED-lys- og luftteknologi er integreret i bunden. Et tilslutningskabel (1,80 m langt) løber til strømforsyningen. Tilslutning: 230 V.

4.313,00 kr

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Beskrivelse

Der er flere farvevarianter, som kan vælges via fjernbetjeningen. Materiale: Akryl.

Fodmål: B 23 x H 21,5 x D 23 cm. Et vægbeslag, varenr. 146608, påkrævet (bestil venligst separat). Bemærk: Vi gør opmærksom på, at ved brug af postevand og destilleret vand er et plejemiddel til vandsøjler (147374) absolut nødvendigt. Hvis dette ikke gøres, bortfalder garantien. Der kræves ét plejemiddel til hver vandsøjlefyldning. Vandsøjlen bør efterses årligt. Eventuelle reservedele, der måtte være nødvendige, er tilgængelige på forespørgsel.

Specifikationer
Længde:
23 cm
Bredde:
23 cm
Højde:
108 cm
Dybde:
23 cm
Diameter (Ø):
10 cm
Materialer
Materiale:
  • Akrylglas