Vandløbssystem med vandfald

På lager
Varenummer
77298

Sæt med flere elementer til timevis af vandleg med sluser og vandfald. Vandet tilføres enten med haveslange (fast tilslutning i bunden) eller ved at børnene selv henter og fylder toppen af ​​beholderen. Når beholderen er fuld, vil vandet flyde ud over kanten som et vandfald.

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
Svanemærket
Inklusion
Beskrivelse

Designet med lave kanter og højden er specielt udviklet til at omfatte alle, også børn med handicap. Det specielle design gør det nemt at komme helt tæt på med en kørestol. Materialekvalitet er tilpasset de skandinaviske vejrforhold og sikrer et sikkert og holdbart resultat over tid.

Specifikationer
Længde:
200 cm
Bredde:
250 cm
Højde:
90 cm
Fri faldhøjde:
50 cm
Påkrævet længde:
503.3 cm
Påkrævet bredde:
546.7 cm
Montagetid:
8 timer
Materialer
Materiale:
  • Stålrør
  • Aluminium
  • HPL
Bæredygtighed
-

Svanemærket

Du kan med god samvittighed købe vores svanemærkede produkter og vide dig sikker på, at de hører til blandt de miljømæssigt bedste produkter i sin varegruppe. Svanemærket er nemlig Nordens største officielle miljømærke.

Svanemærket sikrer at den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug bliver mindsket, samt forsikrer et bedre miljø og forsvarligt forbrug af jordens ressourcer. Hos UNIQA går vi derfor op i at have et bredt sortiment af svanemærkede produkter, så vi kan være med til at gøre en forskel for miljøet.

Downloads
Produktdatablad [Vandløbssystem med vandfald]
Opret arkitektlogin for at få adgang til 3D DWG [Vandløbssystem med vandfald]
Montagevejledning [Vandløbssystem med vandfald]