Tilbage

Hvem er vi, og hvad står vi for?

UNIQA ER SAT I VERDEN, FOR AT SKABE RAMMER DER UDVIKLER BØRN OG VOKSNE

UNIQA er Danmarks største leverandør af produkter og totalløsninger til legepladser og institutioner. Vi tilbyder markedets mest omfattende og innovative sortiment, og vi er specialister inden for legepladser, sport og bevægelse, park og byrum samt møbler og læring.

Jeg stiftede UNIQA i 2008 og Uno i 2003 – to virksomheder, som nu er fusioneret til én samlet stærk virksomhed i UNIQA. Jeg føler mig meget privilegeret af at stå i spidsen for branchens stærkeste team af dygtige og dybt engagerede medarbejdere, cirka 80 i alt i Danmark, Norge og Sverige.

Jeg har selv 25 års erfaring i branchen, og det er min store passion at skabe unikke rammer for børns udvikling. Det er fundamentet for UNIQA og en integreret del af ånden og hverdagen i virksomheden. Herudover brænder jeg også for design, hvilket skinner igennem på vores produkter.

Vi er konstant på jagt verden rundt efter spændende produkter og de bedste leverandører, der deler vores passion. Vi har i dag et sortiment, som skaber begejstring, harmoni, glæde og udvikling for både børn og voksne. Vores viden om børns udvikling er understøttet af samarbejde med forskere på området – en viden vi deler med vores kunder.

Vores produkter består af unikke uderum bl.a. legepladser, parkour, funktionel træning, multibaner, fitness, opholdsarealer og skateparker samt indretningsløsninger og møbler til institutioner, skoler og gymnasier. Hvis vi ikke finder det produkt, vi søger hos leverandører, udvikler vi det selv – altid med fokus på den bæredygtighed, som er forankret i vores dna. Vores arkitekter hjælper med totalløsninger.

Jeg føler et stort ansvar for, at vores medarbejdere har en spændende og tryg arbejdsdag – det er grundlaget for, at vi kan levere branchens bedste produkter og løsninger til vores kunder.   

Du er altid velkommen til at kontakte mig på kk@uniqa.dk.

Med venlig hilsen

Kim Knudsen, Adm. Dir. og ejer