Bøygen fitnessskulptur

Bøygen fitnessskultur

Skab en unik mødeplads til leg, aktivitet og bevægelse

Naturlige mødepladser kan ikke defineres, det er noget som skabes og udvikles over tid. Det kan være netop den ene bænk i parken, eller det kan være et sted for forskellige ting sker i fællesskab. Et sted hvor du hver dag støder på den samme mand med morgenavisen, eller parret med den røde barnevogn som altid siger hej. Eller stedet hvor familier samles i weekenden og børnene leger på og omkring Bøygen.

Hvor folk mødes

Naturlige mødesteder kan ikke defineres, det er noget som skabes og udvikles over tid. Det kan være akkurat den éne bænk i parken, eller det kan være et sted hvor uforskellige ting sker i et sammenfald. Et sted hvor du hver dag træffer hende med den hunden, manden med morgenavisen, parret med den røde barnevogn, som alltid siger hej og børn, som klatrer i træer. Lidt højere for hver gang. 54 kan være sådan et sted.

Hvor folk leger

Alle er 12 år i en æblehave, og ingen er for gamle til noget som helst. Vi har designet en form, en installation, hvor den formålsløse leg og de umiddelbare bevægelse gør at vejen bliver til mens man leger. Her bliver alle lidt yngre, her behøver du ikke nogen retning og hele nærværet af 54 inspirerer til hvad du vil.

Hvor folk kommer i god form

54 er også et socialt og udmærket træningscenter. Det er heller ingen bindingstid. Træn når du vil, træn når du er i nærheden eller læg nogen styrkeøvelser ind på løbeturen. Her får du 10 træningsstativer i ét, hvor kroppen er din er vægtstang, noget som også styrker balancen. 54 skaber faktisk aktivitet.

  • Den perfekte mødeplads til leg og træning
  • Monteres på kort tid
  • Unik arkitektonisk udtryk
  • Norsk produceret

Inspiration til Bøygen fitnessskulptur