Tilbage

Kunstgræs

Høj fleksibilitet - Lav vedligeholdelse

Premium kunstgræs er et højkvalitets underlag til forskellige anvendelser i alt fra bolig- og arbejdsmiljøer, haver og altaner til certificerede legepladser og sportsbaner. Kunstgræsunderlagets uovertrufne fleksibilitet er perfekt til en bred vifte af rekreative sports- og fritidsaktiviteter. Vi kan naturligvis også producere skræddersyede produkter efter kundens ønske.

Anvendelse af kunstgræs er ikke skadeligt for miljøet og kunstgræsunderlaget er bl.a. certificeret; fri for tungmetaller, UV-bestandigt, udvaskningstestet og har gennemgået samme sikkerhedstest som legetøj.

Kundetilpasset branding og design

Karakteristikaene for de forskellige kunstgræstyper varierer efter anvendelse. Fælles for dem alle er at de er lavet af de bedste råvarer, har et friskt og naturligt udseende, lav vedligeholdelse og lang levetid. Derudover tilkommer at græsserne fås i forskellige farver, er farvefaste og har en høj UV-stabilitet.

At kunstgræs er meget velegnet som underlag for forskellige sportsgrene har været kendt i årevis. Meget nyere er dens anvendelse til tagterrasser, haver, legepladser, rekreation og offentlige parker og haver. Med et minimum af vedligeholdelse giver vores kunstgræs dit miljø et velholdt, friskt og naturligt udseende. Vi skræddersyer underlaget til jeres behov, identitet og aktivitet samt tilpasser det helt perfekt til den tiltænkte målgruppe. Vi har designet alt fra traditionelle boldbaner til banedesigns der opfylder branding af klub, forening, institution eller skole.

En sikker og miljøvenlig løsning

Fordelene ved brug af kunstgræs skal bl.a. findes en kombination af græssets farvefasthed, slidstyrke og den underliggende skumplast, der tillader vand at passere, så der ikke står vandpytter tilbage efter regnskyl. Den udlæggende skumplast monteres først i den tykkelse, der kræves i forhold til f.eks. faldhøjden fra diverse redskaber. Derpå udlægges kunstgræs, og til sidst en speciel sand, der sikrer en stabil overflade. På afstand ligner det naturligt græs, mens man tæt på får et indtryk af en meget slidstæk overflade, der er behagelig at lege, gå og løbe på.

Som kunde kan du forvente

  • Lang levetid 

  • Lav vedligeholdelse
  • Omkostningseffektivt og miljøvenligt
  • Friskt og naturligt udseende

  • Vandgennemtrængeligt
  • Farvefast og høj UV-stabilitet
  • Brandsikret
  • Nemt at montere 

  • Skræddersyet løsning
  • Kørestolsvenligt

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig