Tilbage

Skateparker

Skateparker

Med vores modulopbyggede skatepark system kan vi designe og konstruere alle tænkelige layout til ethvert budget for at opfylde ønsker fra både skatere og lokalsamfund.

Alle vores skateparker er designet af skatere til skatere og overholder de strengeste ingeniør- og sikkerhedsnormer for skateparkbyggeri i verden, EN-standarderne.

Hos UNIQA finder du et bredt udvalg af skateparker der er testet og udviklet i samarbejde med professionelle udøvere.

Skateparkerne er udført i vedligeholdelsesfrit komposit med rustfrie stålkomponenter. Altid med den bedste skateydelse.

- Rhino Ramps forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Rhino Ramps er skaterramper i komposit

For mere end 10 år siden satte Rhino standarden for konstruktion af skaterramper lavet i komposit. Nu efter mange års erfaring har de udviklet den perfekte kombination af skateydelse og produktholdbarhed. Deres sammensatte konstruktion giver skaterne den solide tur og fornemmelse, de har brug for at udøve deres sport. Rampernes finish i galvaniseret og rustfrit stål leverer den laveste vedligeholdelse og længste levetid. Ramperne er udviklet til at modstå et flittigt brug på offentlige steder og kan sagtens tåle det hårde vejrforhold vi har om vinteren i Danmark.

Vores samarbejdspartner Rhino Ramps bruger kun materialer af højeste kvalitet til at konstruere de mest solide og holdbare ramper på markedet.

Desuden er de materialer der bruges til produktion af Rhino 100% genanvendelige, og de har et solcelleanlæg der genererer 215.000 KW grøn energi om året! Deres overproduktion af strøm sælges til det offentlige el-net selskab.

1. Galvaniseret stålsider

Ventilation er designet i hver rampe for at muliggøre tilstrækkelig luftstrøm. Alle vores ramper er helt lukkede for at forhindre indsamling af skrald og uønsket adgang. Simpelthen den hårdeste efterbehandlingsstandard, der findes.

2. Sikkerhedsgitre

Hårdføre, varmgalvaniserede stålskinner, bygget til at holde for evigt. De lodrette solide stænger stopper nemt et evt. flyvende skateboard og (i modsætning til vandrette stænger) er de meget vanskelige at klatre op på.

3. Tilgangsplader

Varmgalvaniseret stålplader. Rampernes tilgangsvinkler er markedets mindste, hvilket gør skateoplevelsen meget behageligere. Det er vigtigt at rampen har godt forbundet med underlaget.

4. Coping

Varmgalvaniseret 3 mm tykt stålrør til at grinde på. Overfladen bag denne beklædning er beskyttet med en stålslibeplade, så BMX-pinde ikke kan beskadige overfladen.

5. Kantsbeskyttelse i galvaniseret stål 

Alle skrå yderkanter er beskyttet af afrundede (5 mm (1/4 ")) galvaniserede stålprofiler, der er monteret i plan med skateoverfladen. Denne unikke kantbeskyttelse beskytter overfladekanterne.

6. Samlingsbeskyttelse

Alle overgange på vores ramper er beskyttet med en galvaniseret stålovergangsplade, monteret i plan med overfladen. Uden huller eller skarpe kanter er skating på overgangene de glatteste og sikreste på markedet.

7. Aluminiumsprofiler

De bruges til ikke-skridbare kanter og giver ramperne en kvalitetsfinish.

8. Overdækkede søm

Alle sømninger på kørefladen er dækket med en varmgalvaniseret stålsømsbeskyttelse, monteret i plan med overfladen. Denne unikke løsning skaber en glattere køreflade og beskytter overfladens indvendige kanter.

9. HPL-stykker

Sidepanelerne understøttes af 6 mm (1/4") HPL-stykker for at muliggøre en god ventilation sammen med ventilationshullerne i sidepanelerne.

10. Rustfrie stålskruer

Alle skruerne har et specielt designet, dobbelt asymmetrisk gevind. Disse skruer holder 40% bedre end normale skruer og løsnes ikke under mekanisk tryk. Anti-hærværkshoveder forhindrer adskillelse.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig