Tilbage

Multibane Tilbehør

Udstyr der gør multibanerne endnu bedre

Boldvægge
UNIQA Soundsystem
Belysning
Boldvægge

Boldvægge

Høje bander der gør multibanen sjovere og endnu mere multifunktionel. I banderne kan der installeres elektroniske måltavler samt elektroniske spil, der udfordre reaktionsevner og kondition i form af BIP-test. En forudsætning for at lave BIP-testen er, at man har adgang til en applikation, der laver bippene med det rigtige interval.

På boldvægge kan du få monteret en stærk folie med målskiver, hvor dine børn og unge kan træne deres præcisionsskud.

UNIQA tilbyder mange muligheder indenfor specialudviklede motiver til boldvægge som f.eks. indeholde dine klubinformationer (logo, farver m.m.), historie om klubben eller andre beundringsværdige præstationer.

UNIQA Soundsystem

Giv dine boldbaner yderligere værdi

Afspil musik i mens der udøves sport på pladsen. Det vil give motivationen til at yde en ekstra indsats. Desuden bringer musikken børnene sammen på et andet niveau.

Højtalerne er også en vigtig del af bip-testen, da det vil give mulighed for at høre instruktionerne, og derved hjælpe dem som ikke har prøvet at tage testen før.

  • Vi anbefaler at der er mindst 4 højtalere pr. 25 m2, for at skabe en klar lyd.
  • Tåler alt slags vejr
  • Kan parres med Smartphones
  • Øger motivationen til sport
Belysning

Ordentlig lys på multibanen

Opgrader banderne med et lydsystem hvor børn og unge kan sætte deres telefon til og afspille musik i mens der spilles bold. Det bidrager til at holde et ekstra højt niveau af aktivitet.

Få installeres lys i banderne, således at banen bliver oplyst og kan bruges i de mørke vintermåneder og længere ud på sommeraftnerne.

På større multibaner anbefaler vi at tilføje lystmaster.

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig