Tilbage

Freestyle Bike Park

Inspireret af bjerge

Freestyle-genren i cykelsamfundet er vokset eksponentielt i popularitet i de seneste år, og ryttere søger alternative cykelsteder og parker for at komme videre i deres sport og bruge kvalitetstid på at finpudse deres færdigheder. Velosolutions Freestyle Bike Park-elementerne er designet til at tilbyde gradvist komplekse udfordringer og muligheder for alle. 

Produktion med omtanke

Tænke lokalt - Efterhånden som Velomasters nationale netværk fortsætter med at vokse, sigtes mod at øge den lokale produktion og indkøb af varer. At bo lokalt er en fantastisk måde at reducere processernes indvirkning på jorden.

Bygge grønt - Velomaster tror på at leve bæredygtigt og bruge "grønne" teknologier. Naturen og dens bevarelse er kernen i virksomhedens værdisæt. At udvikle nye måder at konstruere på ved bruge af elektricitet som strømkilde hjælper med at reducere virksomhedens indflydelse, når der udvikles nye "produkter".

Recycling - Velomaster arbejder i øjeblikket på innovative genbrugs- og upcyclingprojekter for at tilbyde mere bæredygtige projekter til lokalsamfund. 

Fakta

  • Alle elementer fra Velomaster kan monteres på hårdt underlag med små maskiner. 
    Lavt vedligehold
  • Bæredygtige løsninger ved produktion, konstruktion og materialevalg
  • Håndlavede produkter af høj kvalitet skabt af professionelle håndværkere - fremstillet i EU.
  • Alle kanter på træelementerne er afrundede og rustfrie stålskruer med metrisk gevind tillader sikre forbindelser.
  • Alle elementer er specielt designet af vores team af professionelle ryttere og omhyggeligt udviklet for at forbedre bestemte færdigheder.
  • 2 Års garanti - produkterne er EN 1090-2: 2018 og A1-certificeret, og alle stålkonstruktioner er mærket med CE-mærke (udførelsesklasse EXC-1).

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig