Tilbage

Cykelpark - Færdigheder

Skills Bike Parks er miljøer for børn, teenagere eller voksne, der ønsker at lære vigtige cykelfærdigheder under sikre og sjove forhold. De er med vilje designet områder med en grus-/snavsoverflade og forskellige tekniske og udfordrende elementer. Skills Bike Parks kan bygges som unikke cykelparker i byområder, for eksempel eller som tilføjelser til eksisterende cykelparker.

Til at begynde med er de sjove. Men det er ikke alt. Til dato er der mere end 1,5 milliarder cykler på jorden. Dette er en fantastisk mulighed for at skabe flere og flere destinationer for at inspirere folk til at cykle. Disse parker tilbyder en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid på en sjov og engagerende måde med familie og venner, mens du samtidig forbedrer dine ridefærdigheder. En færdighedspark er en god tilføjelse til enhver by eller cykelpark. 

Fakta

  • Alle elementer fra Velomaster kan monteres på hårdt underlag med små maskiner.
    Lavt vedligehold
  • Bæredygtige løsninger ved produktion, konstruktion og materialevalg
  • Håndlavede produkter af høj kvalitet skabt af professionelle håndværkere - fremstillet i EU.
  • Alle kanter på træelementerne er afrundede og rustfrie stålskruer med metrisk gevind tillader sikre forbindelser.
  • Alle elementer er specielt designet af vores team af professionelle ryttere og omhyggeligt udviklet for at forbedre bestemte færdigheder.
  • 2 Års garanti - produkterne er EN 1090-2: 2018 og A1-certificeret, og alle stålkonstruktioner er mærket med CE-mærke (udførelsesklasse EXC-1).

Produkter og komponenter

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig